Nie ma sensu gadka z tobą szpagaciarzu
Skończ p🤬lić chyba że ja mam wkleić screnny twoich donosów na innych użytkowników które mi wysyłasz na PW?
Wklej na riddicka nie doniosłem. Inne owszem
Jednak po chwili namysłu. Oj nie… Angel tylko nie to… błagam bo ktoś pomyśli że jestem donosicielem i mnie nie będzie lubił.
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuNie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuNie napisałem że doniósł na ciebie ale, że strzela z ucha bo się zapierał że tego nie robi.
Pewnie ze strzela z ucha, obrzydliwy typ siejący hejt na wszystkich. Obrzydzenir mnie bierze jak widzę jakie bzdury tu wypisuje. Przedszkolak z patologicznej rodziny
Weź się w garść chłopaku gdzie się zapierałem. Na komucha nie doniosłem a na innych owszem.
W życiu bym nie doniósł nawet na prorosyjskie zero.
podpis użytkownika
Tu wyraźnie stwierdzasz że byś nie donisł a najpierw sam prowokujesz a potem donosisz.
A co do:
riddick1773 to również chciałeś go podj🤬 bo podejżewałes o multikonto- już zapomniałeś klamczuszku.
A tak. Bo tych trzech brzmi tak samo. Z jednego klocka ciosani. Jak dla mnie podejrzenie o multikonto to coś innego niż donos o wysrywy. Jakby multikonto jest niezgodne z regulaminem. Czyli przestrzeganie regulaminu donoszeniem? Extra
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemunie pruj się do admina bo ci perma da chłopczyku, po drugie dyskusja z trakim banderowskim pomiotem nie ma sensu, bywaj frajerzyku szpagaciarzu
Jap🤬le jakie teksty.