Którą opcję reprezentujesz?
a) nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, i nie rozumiesz, że dareczek usprawiedliwia swoją nienawiść do Rusków naszą historią
b) nie znasz historii Polski i nie wiesz co zrobili nam Niemcy, Ukraińcy i Ruscy
c) nie jesteś Polakiem i podpadli Ci tylko Ruscy
d) jesteś fajnopolaczkiem z wypranym mózgiem, który nienawidzi każdego kogo wskażą mu celebryci i wspiera każdą aktualną modną akcję
oj kolka, kolka czy tam wania czy inny wasyl, .. jestem kimś kto się nie mieści w wytycznych dla kremlowski trolli
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.a co, nie powinno być filmików z rosji stawiających ją w złym świetle?
a noże jesteś wschodniego chowu skoro wyp🤬alanie okien w pociągach to dla ciebie rzecz oczywista, zwyczajna, codzienna..?
No właśnie, jak to jest że Halman nie wrzuca filmów typu "szwabski pomiot ginie zagryziony przez pieski" a dareczek nie dopisuje komentarza "SSzwabskiej świnki nie szkoda, zostało jeszcze 80mln" ?
Przez przypadek dałem ci piwo, ale z ruskimi też piłem, nie raz. Teraz jest taka różnica, że w Polsce mówią po niemiecku, bo wstydzą się swojego języka, jednak gęba zdradza zawsze. Niemiec się ucywilizował, kacap nie i nigdy tego nie zrobi, zawsze będzie grabił i napadał. Ukraińcy mają szanse się ucywilizować. Poniał, Wańka?
Dla mnie wrzucanie filmików podszyte nienawiścią i często ze zj🤬ym podkładem muzycznym to oznaka chowu patologicznego