pap.pl/aktualnosci/warszawa-szesciolatka-w-oknie-zycia-jej-ojciec-jest...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ja sobie dam obciąc drugą nogę, że ten poszukiwany listem gończym do odbycia kary ojciec to centralnie z matką tego gówniaka mieszkał razem i paradował sobie po mieście czy tam wsi na luzaku gdzie każdy go widywał.
Tak działają nasze k🤬a organy j🤬e ścigania. Ktoś jest poszukiwany to c🤬ja nie potrafią go odszukać w miejscu w którym mieszka ze swoją rodziną i dopiero przypadkiem podczas legitymowania znajdują jak mają jakieś totalnie z p🤬dy zgłoszenie odnośnie czegoś zupełnie innego i potencjalnie niezwiązanego z poszukiwanym.
Brawo.
Ja sobie dam obciąc drugą nogę, że ten poszukiwany listem gończym do odbycia kary ojciec to centralnie z matką tego gówniaka mieszkał razem i paradował sobie po mieście czy tam wsi na luzaku gdzie każdy go widywał.
Tak działają nasze k🤬a organy j🤬e ścigania. Ktoś jest poszukiwany to c🤬ja nie potrafią go odszukać w miejscu w którym mieszka ze swoją rodziną i dopiero przypadkiem podczas legitymowania znajdują jak mają jakieś totalnie z p🤬dy zgłoszenie odnośnie czegoś zupełnie innego i potencjalnie niezwiązanego z poszukiwanym.
Brawo.