Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
A ty co możesz wiedzieć o "kacapskim syfie" ?
Jakąż to działalność opozycyjną prowadziłeś?
Od dzieciaka walczyłeś o równość i sprawiedliwość kradnąc jabłka z sadu u plebana i sąsiadów?
Jak już skończyłeś 16 lat, poszedłeś przymusowo do roboty a w niej myślałeś tylko aby się naj🤬, zar🤬ać o 40 lat starszą od ciebie pracownicę po rozwodzie i z trójką dzieci i wyspać na styropianie?
No i oczywiście jak najwięcej nakraść z zakładu?
Dla takich jak ty ten "kacapski syf" to był raj na ziemi.
Jesteś prawdziwym, bezwolnym "człowiekiem radzieckim" jak wielu na tym portalu.
Chłopczyku malutki , ululany tęczową bajką unijną, czy nie widzisz , że UE to komuna w czystej postaci? Jest dokładnie tak samo jak za czasów miru rosyjskiego, a będzie jeszcze gorzej.
Unia to to samo co ZSSR. Teraz mamy Związek Socjalistycznych Republik niemieckich, tak jak to sobie Adolf wymarzył.
Jeśli to jest wybór między Unią znaczy Ameryką, a Rosją czytaj Bricks, to dla obywateli Bricks prezentuje lepsze warunki kulture, daje możliwość odrebnosci kulturowej, a nie multi kulti
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Totalnie to samo. Ue glodzi ludzi, atakuje inne kraje i wysyla miliony ludzi do gulagu.
Normalnie stawiamy znak rownosci miedzi nimi.
A teraz powaznie. Masz iq orangutana.
Ruska k🤬a idi na c🤬j.
Totalnie to samo. Ue glodzi ludzi, atakuje inne kraje i wysyla miliony ludzi do gulagu.
Normalnie stawiamy znak rownosci miedzi nimi.
A teraz powaznie. Masz iq orangutana.
Ruska k🤬a idi na c🤬j.