Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Widzę, że Polaczki, jak zwykle szybko zaczynają machać szabelką. Przypomnę tylko co mieliśmy przed Unią: średnie, 20% bezrobocie, dochodzące miejscami do 40%, gówniane płace, każda praca po tygodniach załatwiania i całowania rączek pracodawcy, cła na nasze towary, kilkudniowe kolejki na każdej granicy.
Napisz złe słowo na żydo-unie to już jesteś ruskim trolem lub wielbicielem ruskiego ładu.
Albo kiła albo mogiła, nic pomiędzy.
Właśnie przez takich upośledzonych ludzi jak ty w tym kraju nigdy nie będzie dobrze
Przepraszam że wyprowadzę Cię z błędu, ale są ludzie którzy widzą co sie dzieje maja dość tej sp🤬olonej unii i tak samo nienawidzą ruskich jak Ty.
BO K🤬A KRYTYKOWAĆ UNIE TO NIE TO SAMO CO KOCHAĆ ROSJE J🤬Y IDIOTO
Ahahaha wyp🤬alać to sobie możesz do swojej piwnicy kacapski trolu. Nawet c🤬lu nie zauważyłeś że dziewczyną jestem. Poza tym, jakby mnie interesowała twoja opinia to najpierw wyciągnełabym Ci kacapskiego c🤬ja z mordy.
Słuchaj ruski trollu, wielbicielu ruskiego miru. To nie pomówienia. Wystarczy poczytać jaka propagandę siejesz na sadolu. Co piszesz, kogo obrażasz, szczujesz.
I internetowy napinaczu, rycerzu klawiatury, ty na ulicy jakbyś mnie spotkał, to byś się zesrał na miętko
Więc cisza tam pecie
A co ta gimba o tym może wiedzieć.
Albo gimbaza, albo jak kogucikbalamucik ruskie trolle i wielbiciele rasijii
Pierwsi nie mają pojęcia co znaczy ten kacapski syf, a drudzy są opłacani i jest to zwyczajny kacapski pomiot
Debilem jesteś i tyle. Ja ruskim trollem ? No ciekawe, niby tak mnie zawsze czytasz, to buś śmieciu wyczytał że dla mnie WSZYSTKO NA WSCHÓD BUGA to kacapy ! Znasz słowo - wszystko ? Jak widzisz nie ty idioto!
A EU nie chce w Polsce, bo zrobiłą wiele dobrego ale to było lata temu. Teraz tylko restrykcje, kary, nakazy , kwoty, limity, wp🤬lanie się w polką suwerenność, przyjmowanie nachodzców itd.!
Jak to ci się podoba teraz w EU to jesteś p🤬lonym antypolskim trollem ! Wielbicielem KODu, babci kasi i starych komuchów ! ha tfu !
A co do obrażania , to TY się ostatnio k🤬o przyp🤬alasz do ludzi, j🤬y napinaczu internetowy.
Nosz k🤬a, jak byś czytał dokładnie moje wpisy, to byś wiedział że lubie i umiem się nap🤬lać i że zdarza mi się to całkiem często zważywszy na mój wiek. Waże ponad 90kg, nie jestem ulany a wysportowany, pracuje fizycznie i siłę mam.
Wieć nie wiem kto tu by się zesrał ze strachu na ulicy 1vs1
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Podaj przykład jaką mamy opcję po za unią ? Nie mówię że unia jest zajebista bo nie jest, ale lepszej opcji nima.