podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"No i po tym krótkim ujęciu mogę stwierdzić, że byłem dokładnie w tym miejscu setki razy. Bo jak byłeś w jakimkolwiek holenderskim miasteczku choć raz, to tak jak byłbyś we wszystkich. Gdyby ktoś powiedział mi, że to 2 ulice obok mojej chaty, to pewnie bym uwierzył...
Tulipany obrodziły w tym roku ?
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"No i po tym krótkim ujęciu mogę stwierdzić, że byłem dokładnie w tym miejscu setki razy. Bo jak byłeś w jakimkolwiek holenderskim miasteczku choć raz, to tak jak byłbyś we wszystkich. Gdyby ktoś powiedział mi, że to 2 ulice obok mojej chaty, to pewnie bym uwierzył...
Niespecjalnie, za to jakość ciapatych się polepszyła.
Enschede dzielnica Pathmos.
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"K🤬a 8 lat tu mieszkam i c🤬ja, nie widziałem ani jednego pola tulipanów Poza tym nie mam ręki do kwiatów. Ostatnio kaktus mi zdechł. Pracuję w precyzyjnej obróbce szkła szkło obrodziło.
Bo tulipany wożą samolotami rejsowymi z Kenii. Tak jest taniej, choć trudno w to uwierzyć. W ciągu max 12 godzin od ścięcia trafiają do sprzedaży, wciąż świeże. Ciekawe, co na to Greenpeace.
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Są niby jakieś pola niedaleko mnie nawet, w Lisse, ale nigdy nie odczuwałem specjalnej potrzeby oglądania akurat tulipanów. Ogólnie w NL jeśli idzie o naturę, to c🤬ja jest do zwiedzania, praktycznie nie ma nieprzekształconych przez człowieka terenów. Ładne starówki miast, imprezownie i ogrody czy parki. Reszta jeden c🤬j. Wolę latem Polskę sobie zjeżdżać, góry, Mazury i inne takie
Te malownicze ruiny PGRów...Wolę latem Polskę sobie zjeżdżać, góry, Mazury i inne takie
Bo powodują. I jak już spowodują, jest też dużo większa szansa skutków śmiertelnych. Bo prawie każdy facet to miszcz kierownicy który musi zawsze zap🤬lać, bez względu na warunki ani własne umiejętności. Poczytaj np. jaki procent facetów ocenia swoje zdolności jako powyżej średniej...A laski nadal będą pieprzyć ze 70% wypadków powodują mężczyźni.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.