Prawda? K🤬a proszę cię... koleś, który we wszystko miesza religię i jest p🤬lonym religijnym fanatykiem jest według ciebie przesłaniem prawdy? Zapomniałeś wziąć leków, które przepisał ci psychiatra?![]()
Prawda? K🤬a proszę cię... koleś, który we wszystko miesza religię i jest p🤬lonym religijnym fanatykiem jest według ciebie przesłaniem prawdy? Zapomniałeś wziąć leków, które przepisał ci psychiatra?![]()
Heh, wyświechtana taktyka lewactwa- jak ktoś powie kilka słów prawdy to nie dyskutować z nimi w sposób merytoryczny tylko zrobić z człowieka idiotę, fanatyka, pojeba.
Tak to jest kiedy się nie ma nic do powiedzenia. Jak ktoś wam daje na talerzu kłamstwa tego rudego pędraka to wy próbujecie zakrzyczeć, że fanatyk, najlepiej faszysta. Tfu.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!![]()
za kilka lat jak będzie rządził ktoś inny i taki kozojebca jak Tristan88 i podobni będą nadawać na tego kogoś ... Zawsze jak sobie ktoś nie radzi to najlepiej p🤬lić i wymyślać czyja to wina. Ja za żądów PO mam się tylko lepiej , jestem rocznik 83 więc zaznaczam ,ze nie jestem byłym ubekiem
![]()
Człowieku, nawet nie oglądałem tego filmiku. Sorry, ale dla mnie facet, który traktuje religię ponad człowieka, to pop🤬lony psychol - jeżeli go popierasz w 100% to jesteś równie zj🤬y.
"p." czyli?
p🤬dy? pedała? pojeba?
Donald to rudy judasz. Trzyma się zasady obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje. Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku), działa wbrew naszym myślom, dążeniom i pragnieniom. Jesteś nieudacznikiem i cwaniaczkiem cały czas udającym, że chce zrobić wiele, a jedynie co robi, to nas okrada.
Wyrazy uznania dla pana Wojciech Cejrowskiego