podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmKurde muszę napisać pierwszy komentarz tutaj po 10 latach na sadistic
Wy na prawdę nie wiecie co trzeba zrobić w takiej sytuacji?
Nie żadne wypychanie zapasowe mloteczki itp Mloteczki macie w każdym aucie należy wyciagnac zagłówek są specjalnie delikatnie naostrzone żeby właśnie wybić szybę dziękuję i pozdrawiam
Kup sobie taki młoteczek do zbijania szyb jak w autobusach są i powieś na słupku B.
Poza tym, ja np. w schowku mam taki mloteczek do rozjebywania szyby i kazdy kogo znam tez
Gdzieś obiło mi się, że w Holandii takie manewry są na egzaminie na prawo jazdy.
wreszcie ktoś to napisal.
to moja pierwsza myśl, wyglada na ustawkę, i to mizerną.
Usun to, ktos to przeczyta i kogos zabijesz.
Trzeba otworzyc/wyjebac szybe. To jest jedyna szansa.
Chyba w starej Ładzie, przednia szyba jest wklejona na kleju do szyb, nawet jak będziesz miał wypadek bez pasów wylatując przez szybę to i tak nie oderwiesz jej w miejscu klejenia.
Zjeżdżając z drogi smartfon zawieszony na radiu wypada z zaczepu w lewo. Wjeżdżając do wody smartfon jest na swoim pierwotnym miejscu.
No, przeanalizowałem i niestety nie zgadzam się z Twoją konkluzją.
Tak, filmik jest przecięty między 1 a 2 sekundą, ale to może wynikać z wypadku.
Nie wiemy ile czasu upłynęło, na pewno co najmniej kilka sekund.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo nawet nie ma, k🤬a, sensu.
Tak to jest jak ktos probuje byc na sile zabawny a ma w sobie tyle uroku co zdechly kot.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaUsun to, ktos to przeczyta i kogos zabijesz.
Napisalem: "Usun to, ktos to przeczyta i kogos zabijesz."
Jaka ty jestes k🤬a ameba umyslowa. Moja matka miala uslyszec od mojego ojca, zeby mnie usunac, bo ktos mnie przeczyta i to kogos zabije?
Jestes tym zenujacym typkiem co ciagle stara sie byc zabawny, tylko nikt sie nie smieje, co nie?
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka