podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmNoże ratunkowe, oprócz ostrza jest przecinak do pasków i zbijak do szyb.
Byle Boker wystarczy. Polecam Socom'a
Mój wybór na najlepsze wyjście:
Oparcie się o fotel i siłowe wyparcie nogami szyberdachu na zewnątrz. Wybicie szyby z przodu i po bokach jest ryzykowne ( oprócz tylne w tym przypadku) -odłamki, resztki szyby , do tego nagły wlew z jednej strony przechyliłby auto- jak wybijac, to tylko tylna lub boczne w początkowej fazie.
Wszyscy jesteśmy mądrzy z przed monitora
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Wystarczy po całkowitym zanurzeniu samochodu na 30 sekund wstrzymać oddech żeby samochód całkowicie wypełnił się w środku, ciśnienie wyrównuje się i otwierasz drzwi, przy normalnym oddechu jak NIE PANIKUJESZ I NIE DRZESZ RYJA jak ostatni zjeb(bo w czym ma to pomóc w tej sytuacji) wstrzymać go na minutę to nie jest żadne wyzwanie, zwłaszcza gdy adrenalina trochę dopinguje
Wbrew pozorom nawet nie taka głupia rada, pod wodą jak zresztą widać na filmie nie otworzysz drzwi, pozostaje wybić szybę.
a o tym to nie wiedziałem, zawsze myślałem że nie da się otworzyć drzwi jak wpadniesz do wody.
C🤬j tam z nim ale w takiej sytuacji to też zagłówkiem można Szyba rozj🤬 najlepiej tylną