Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to p🤬da nie facet. A p🤬da która jeszcze kobietę atakuje, to p🤬da bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.
Nie mówię o atakowaniu kobiety, bo to nie dopuszczalne
Naprawdę kobieta jest w stanie tobą pomiatać? Nie potrafisz przeciwdziałać jej atakowi bez bicia jej? Żal mi ciebie dzieciaku.Jeśli lubisz być pomiatany to twoja sprawa,
Rozbawiłeś mnie tym argumentem braci prawiczkównie por🤬asz, ojj nie por🤬asz...
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak ty to uświadczam się w przekonaniu że ludzi normalnych w społeczeństwie jest coraz mniej. Kiedyś uderzenie kobiety było nie do pomyślenia, nawet jak baba się rzucała z łapami, facet bez problemu jest w stanie albo to znieść, albo ataku uniknąć. A ty tu jeszcze popierasz atak na kobietę i to k🤬a od tyłu, kiedy ona tego nie widzi. Ja p🤬lę, szkoda słów.
Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to p🤬da nie facet. A p🤬da która jeszcze kobietę atakuje, to p🤬da bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.
Tylko że kobieta. Gdy gazem psikła. To była na przeciwko jego. A on ją kopnął gdy ona go nie widziała w plecy.
Z jakiej racji mam znosić że ktoś chce mnie pobić? Co ty w ogóle piszesz gościu. Nie mówię o atakowaniu kobiety, bo to nie dopuszczalne, tak samo jak nie dopuszczalnym jest atak na każdego innego człowieka, mówię o obronie i o ponoszeniu konsekwencji swoich czynów. Jeśli lubisz być pomiatany to twoja sprawa, ale na coś takiego nie por🤬asz, ojj nie por🤬asz...
Sklej p🤬de damski podnóżku. To że ciebie wychowano na chłopca do bicie nie znaczy że każdy jest taką sp🤬oliną bez godności.
Jadą z tobą jak z tanią k🤬ą
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.