podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.Wychowywać to możesz w ten sposób co najwyżej swoje dzieci i tyle w temacie. Choć czytając twój wysryw doszedłem do wniosku że lepiej jak byś się na nie nie decydował, społeczeństwo tylko na tym skorzysta/quote]
Ludzkosc jeszcze nie osiagnela postulowanego i prezentowanego przez ciebie poziomu sp🤬olenia i żaden przypadkowych penis z internetu nie będzie mi mówił, co mam robić.
ma mniej mięśni, słabszą budową, mniejsza wytrzymałość na urazy
Dokładnie, dlatego jak mam okazję to wyjebuje najpierw babie zawsze bo jest większa szansa że powalę dziurawca jednym ciosem, wtedy mogę podjąć normalną walkę z chłopem już
Co ty p🤬lisz za kocopoły. Kobiety w PL mają takie same prawa (+ przywileje) jak faceci już od 1918 roku.
To że baby z twojego otoczenia chcą być traktowane jak chłopy i zbierać po ryju to nie znaczy że ta konkretna kobieta chce, pytałeś jej mądralo? Nie rób z każdej baby poj🤬ej feministki, to na szczęście mniejszość. Poza tym tu znów wychodzi zj🤬ie umysłowe, bycie traktowanym na równi oznacza np tą samą kasę za ta samą pracę, a nie chęć obskoczenia wp🤬lu jak facet. Niestety do wielu ludzi to nie dociera, dla nich życie jest czarno-białe, zapominają o całym spektrum szarości pomiędzy. Nie wiem czy zrozumiesz bo z abstrakcyjnym myśleniem coś nie halo, jak widziałem.Chcą być traktowane jak mężczyźni to niech ponoszą konsekwencje swoich czynów
To ty tam przybiegłeś bronić honoru i czci biednej białogłowej?
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.I to jest w/g Ciebie powód do najechania na kogoś autem? To jest co najwyżej powód do wezwania policji, i nic poza tym.
Jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak ty to uświadczam się w przekonaniu że ludzi normalnych w społeczeństwie jest coraz mniej. Kiedyś uderzenie kobiety było nie do pomyślenia, nawet jak baba się rzucała z łapami, facet bez problemu jest w stanie albo to znieść, albo ataku uniknąć. A ty tu jeszcze popierasz atak na kobietę i to k🤬a od tyłu, kiedy ona tego nie widzi. Ja p🤬lę, szkoda słów.
Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to p🤬da nie facet. A p🤬da która jeszcze kobietę atakuje, to p🤬da bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.