mnie tam p🤬lą ich pieniądze, brutalna egzekucja na 1/4 społeczeństwa, lata niewolniczej pracy, wywózka wszystkiego co przedstawia jakąkolwiek wartość.... no to by mnie jako tako satysfakcjonowało...
i niech skończą p🤬lić jak to ich Hitler i grupa jego aktywistów zbałamuciła, ten naród jest pop🤬lony do kwadratu. A cały ten cyrk z mordami, obozami, wagonami bydlęcymi czy eksperymentami na ludziach był zaplanowany i doskonale przetestowany w Namibii przeszło 30 lat przed II WŚ. Warto obejrzeć żeby wiedzieć z jakimi pojebami my graniczymy.
podpis użytkownika
Niezmanipulowanymnie tam p🤬lą ich pieniądze, brutalna egzekucja na 1/4 społeczeństwa, lata niewolniczej pracy, wywózka wszystkiego co przedstawia jakąkolwiek wartość.... no to by mnie jako tako satysfakcjonowało...
i niech skończą p🤬lić jak to ich Hitler i grupa jego aktywistów zbałamuciła, ten naród jest pop🤬lony do kwadratu. A cały ten cyrk z mordami, obozami, wagonami bydlęcymi czy eksperymentami na ludziach był zaplanowany i doskonale przetestowany w Namibii przeszło 30 lat przed II WŚ. Warto obejrzeć żeby wiedzieć z jakimi pojebami my graniczymy.
Rzoj🤬i pół Europy, wymordowali w c🤬j ludzi (żydów nie licze bo to scierwa) I NA DODATEK PRZEGRALI, koniec konców są najwikeszą gospodarką w Europie gdzie sprzątacz kibli zarabia 2500 euro i nadal nią rządzą bo mają ostatnie słowo w europarlamencie razem z WOLNĄ FRANCJĄ W KTÓREJ NIC ZŁEGO SIE NIE DZIEJE PRZECIEZ XD , a jako swoją pokute próbują brać imigrantów z Afryki którzy w wieku 20-30 lat nie potrafią czytać a ich IQ jest na poziomie zwierząt które trzymamy w zoo, co jak co, ale te ścierwa potrafią się ustawić, robią w c🤬ja kazdego od 1939 a i tak są wygranymi, k🤬a mac!
mnie tam p🤬lą ich pieniądze, brutalna egzekucja na 1/4 społeczeństwa, lata niewolniczej pracy, wywózka wszystkiego co przedstawia jakąkolwiek wartość.... no to by mnie jako tako satysfakcjonowało...