Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
C🤬ja tam odda. Niemcy to złodziejski naród. Żaden inny kraj na świecie nie ukradł tyle złota, obrazów i innych wartościowych rzeczy Niemcy, ale to o polakach mówi się złodzieje
C🤬ja tam odda. Niemcy to złodziejski naród. Żaden inny kraj na świecie nie ukradł tyle złota, obrazów i innych wartościowych rzeczy Niemcy, ale to o polakach mówi się złodzieje
No dawno mnie tak błąd ortograficzny nie wk🤬ił , tym bardziej że tych sk🤬ysynów napisałeś z dużej...
Zastanawia mnie,jak polityk ciężko chory może sprawować urząd? Przecież skoro stoi nad grobem to może odp🤬lić taki manewr,że wpuszczanie uchodźców to przy tym c🤬j.
starość nie radość, powinna już odejść z polityki bo niedomaga, ale ukrywa to, żeby jeszcze posiedzieć na stołeczku. Tacy starcy już nie powinni zajmować się polityką bo dla nich liczy się tylko władza a nie przyszłość kraju. Tak samo u nas Jareczek powinien już spadać na szczaw.