Całość 13 minut.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<A tu macie dowód, że nie będę brał alkoholu, tylko jedzenie .... No i fajki. 🤣
No debil. Rozumiem głód, ale to co zrobił to kradzież z włamaniem, uszkodzenie mienia - pierdnie za to. A wystarczyło k🤬a w tej desperacji pójść na stacje, wziąć kanapki, poprosić o szlugi i dać dyla - najwyżej by mandat dostał.
Nie popieram takiego działania, ale to dowód na to, że więzienia są pełne takich idiotów, a Ci sprawniejsi przestępcy pewnie śpią spokojnie, bo policja musi takim cymbałem się zajmować.
Po fryzurze wnoszę że to jakiś lewacki zjeb którego rodzice oddzieli od pieniążków.
Zderzył się z rzeczywistością że jedzenie magicznie nie materializuje się i matka nie woła na objad.
Głodny ale fajki też zajebie... haq tfu !
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaJa p🤬lę... Tamten ciemnolicy ukradł, ale niczego nie zniszczył. Ten to nasz rodak, ale totalny zjeb. Gdzie te posty typu: już niedługo na zachodzie?
widać, że chudy,,, różnie to w życiu bywa, fakt, że ja bywałam głodna, jednak nie kradłam... ale kto wie, może był bardzo głodny... nie potrafię go ocenić