Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Do polityki i religii, tak jak tematy przedstawiające Ukraińców w innym świetle niż pro poprawność propagandy euro.pejskiej wymaga i którą na co dzień nas karmi .
podpis użytkownika
"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
Ano nie nasz My spłacamy te, które zaciągał gierek. te sk🤬ysyny, o których raczyłeś pomnieć zaciągają już na konto naszych prawnuków
Gierka spłaciliśmy jakieś 2 lata temu, ostatnia rata Japończykom, ale to co jest teraz to już nawet nie jest śmieszne. Oni przewidują każdy budżet z deficytem, życie ponad stan. W normalnej sytuacji kraju to się wiąże z powieszeniem takich ludzi. Rozstrzelanie jest zbyt honorowe.
ciekaw jestem ile tego gówna jeszcze wrzucicie gimby, kolejna moda, standardowo dostaje się piwa za obraze katoli żydów teraz za ukraine, no i komenty typu tusk to c🤬j i tak dalej
to już jest nudne a portal nie jest już sadystyczny, bo nawet nie można napisać wyp🤬alaj.
i zamknijcie p🤬dy bo to moje drugie konto nowo powstałe, na wcześniejszym byłem aktywny, teraz tylko patrze i nie wierze