hmmm chyba się zatrudnie w coca coliOglądalem dokument o CocaColi. Na swiecie istnieja 2 legalne sposoby sprowadzenia lisci kokainy do JU ES EJ. Na potrzeby przemyslu farmaceutycznego i na potrzeby CocaColi. Wyobraźcie sobie teraz jaki hajs tam musi iśc bokiem mając takie możliwości ;D
Oglądalem dokument o CocaColi. Na swiecie istnieja 2 legalne sposoby sprowadzenia lisci kokainy do JU ES EJ. Na potrzeby przemyslu farmaceutycznego i na potrzeby CocaColi. Wyobraźcie sobie teraz jaki hajs tam musi iśc bokiem mając takie możliwości ;D
Roślina wykorzystywana jest do produkcji Coca-Coli, przy czym o ile w początkach jej produkcji (po 1886 roku) surowiec zawierał kokainę, w późniejszych latach (po około 1900 roku) stosowany był dekokainizowany wyciąg z koki.
Ależ mi się podoba tamtejsza policja. Widać w ich działaniach ogromny profesjonalizm, mają odpowiednie podejście do obywateli przez co wzbudzają szacunek i pracują na swój autorytet. Nawet głupie mundury są u nich jakieś takie poważne, wzbudzają szacunek po prostu. A u nas... aaa nieważne.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!