U nas Trzasku t臋czow膮 flag臋 wy艣wietla na ca艂y PKiN, wi臋c troche trudniej zerwa膰 to g贸wno
U nas Trzasku t臋czow膮 flag臋 wy艣wietla na ca艂y PKiN, wi臋c troche trudniej zerwa膰 to g贸wno
podpis u偶ytkownika
OpisA jak tam Wawrzyk? Po ile teraz wizy chodz膮? Ilu lekarzy i in偶ynier贸w wpu艣cili morawiecki i obsrajtek do budowy orlenu w P艂ocku? W tvp szambo wam o tym powiedzieli czy zamiecione pod dywan i dalej p馃がl膮 wam bajeczki na dobranoc o tym jaki to pi臋kny dobrobyt tu mamy za rz膮d贸w kurdupla w obsikanych portkach?
Tak jak jad臋 po stadnych zachowaniach smoluch贸w, tak tu WIELKIE BRAWA dla tej pani. Mam tez wielk膮 nadzieje, 偶e na Off'ie, ros艂y synu艣 jednak zapie**oli艂 lep臋 na ryj post臋powej Pani pedagog. Nawet nie za 偶a艂osne ideolo. Ot, cho膰by za nieuprzejme zwracanie si臋 do matki.
1-2 pokolenia prania m贸zg贸w i czytania r贸wno艣ciowych czytanek przez dragqueen贸w w szko艂ach i sami si臋 zdziwicie, kiedy dzieciaki, wnuki b臋d膮 Nas mia艂y za wsteczniak贸w z ciemnogrodu. Te progresywne, post臋powe k***y wiedz膮 co robi膮. Precyzyjnie lokuj膮 艣rodki, 偶eruj膮c na cechach typowych dla m艂odych ludzi. Na naiwno艣ci, idealizmie, wielkoduszno艣ci, wspania艂omy艣lno艣ci. Ka偶de euro od Sorosa jest inwestowane w formatowanie przysz艂ych pokole艅. Przysz艂ych pokole艅 leming贸w.
BTW
呕eby nie by艂o, 偶e Zjednoczona Prawica jest lepsza, to (nie wiem czy wiecie) ale pragn臋 poinformowa膰, 偶e Polska jest liderem je艣li chodzi o zmian臋 prawa w celu wprowadzenia pieni膮dza elektronicznego i ca艂kowitego odej艣cia od got贸wki. Mato艂uszek na potrzeby koleg贸w z Davos ma ca艂kowicie odmienn膮 narracje, od tej ni偶 ta, Bogo-ojczy藕niana, prezentowana przez "dziennikarzy" z Woronicza.
podpis u偶ytkownika
taka sprawaNa FB mi wy艣wietli艂o filmik w podobnej tematyce z tym偶e tym razem nyga pru艂 si臋 o zaimki i twierdzi艂, 偶e jest "ni膮".Baba by艂a ta sama,klasa te偶.St膮d wniosek,偶e to jaki艣 zj馃がy 艂a艅cuszek film贸w klejonych o podobnych tematykach i o ile tematyki poruszane nale偶y porusza膰 o tyle gardz臋 takimi fejkami.