Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
No rzesz ja p🤬le 3. raz to widzę na tym portalu, k🤬a ludzie opanujcie się. Sto murzyńskich c🤬jów w dupę i kotwica w plecy dla palanta który to dodał za to, że nie wie czym są tagi i nie umie ich używać.
@edit
szukałem ale nie znalazłem bo jak widzę po poście wyżej ktoś usunął a taka była pod nim piękna dyskusja o tym co to za kraj, jaki sprzęt i jeszcze jakaś wstawka o wk🤬ionym Andrzeju.
z serwami jest już lepiej niż było, więc nie p🤬lić, że ładuje 5min.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.