@up Idąc na k🤬y, dostajesz w burdelu pokój, wybierasz k🤬ę i zabierasz do swojego pokoju. Coś jak hotel, ale tylko na godzinę lub dwie i w bonusie do pokoiku dostajesz r🤬anie. Rozumiesz? A w ogóle kto pozwolił Ci wyjść z kuchni?
Ostatnio odwiedziłem burdel i zaprosiłem do swojego pokoju ładna blondynkę, z średnim biustem w wieku ok. 22 lat. Dziewczyna była niczego sobie, chociaż zamiast od razu zabrać się do dzieła nie bardzo wiedziała, co ma robić i krzątała się po pomieszczeniu jakby chciała powycierać kurze albo ugotować mi obiad – c🤬j wie. Wiec żeby dodać jej trochę odwagi rzuciłem: „Może byś się zabrała do roboty??” Na co ona odparła najśmieszniejszą rzecz, jaką kiedykolwiek słyszałem: „Ty nie mów do mnie jak do k🤬y!”- odparła. Gdy to usłyszałem z uśmiechem na twarzy wyj🤬em jej z kopa w brzuch. W końcu przyszedłem się r🤬ać a nie oglądać comedy central.
podpis użytkownika
hmmm... nie to, że się czepiam... "zaprosiłeś do swojego pokoju"???
stać Cię na 22letnie k🤬y, ale już niekoniecznie na własne mieszkanie???
no chyba, że ta 22latka to Twoja siostra...
@up Idąc na k🤬y, dostajesz w burdelu pokój, wybierasz k🤬ę i zabierasz do swojego pokoju. Coś jak hotel, ale tylko na godzinę lub dwie i w bonusie do pokoiku dostajesz r🤬anie. Rozumiesz? A w ogóle kto pozwolił Ci wyjść z kuchni?
prosiłem już, żeby ktoś tą k🤬ę zerżnął w końcu? wyślijmy jakąś ekpię, samemu chyba nikt nie podoła.
daj mała adres, ulżymy Ci trochę