podpis użytkownika
najciekawsze jest to, że Max kolonko 8 lat temu dał filmik Chińczycy i wirus coś tam coś i mówił, że przed 2030 roku będzie wirus od Chińczyków (jest) i zginie kilka tysięcy ludzi na całym świecie w ciągu 6 miesięcy. A czytał jakieś akta czy coś i było tam tak napisane wszystko było jest i będzie planowane nawet te j🤬e choroby itp
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.Ja natomiast czytałem kiedyś o jakimiś "proroku", który mówił, że z Chin wyjdzie okropna zaraza, która z początku będzie ukrywana i negowana. Ofiary w ludziach, jak i sama jej potęga zaniżana i umniejszana celowo do czasu, kiedy Chiny oficjalnie przyznają, że jest problem i to ogromny. Wtedy społeczność międzynarodowa będzie starała się pomóc, ale nic nie zdziałają. Czytałem to na grubo przed całą tą aferą z wirusem, a fakty skojarzyłem dopóki na liveleak'u jakiś chiński użytkownik nie wrzucił linka z filmami co się rzeczywiście dzieje w mieście "Zero", krematoria chodzące 24h/dobę, całe rodziny martwe w mieszkaniach, szwadrony z bronią na ulicy w strojach epidemiologicznych, odcięte miasta, a potem doszedł jeszcze ten chiński miliarder, który podał te bardziej prawdopodobne dane zakażonych/zgonów.
Dalej pisało o innych rzeczach, które się wydarzą, ale nie przykułem uwagi, bo odbierałem to jako ciekawostkę.
Ogólnie 2020 rok zaczął się ciekawie.