Parę lat temu robiłem na budowie i 3/4 brygady to byli dłużnicy na chwilówkach i mandatach oraz byli skazańcy (robota przy zamówieniach publicznych). I nie potrafili zrozumieć tego, że dług można sprzedać tylko zawsze szli w zaparte. A nasze Państwo miało dla nich tylko zasiłki i mieszkania socjalne, poniewać robili na czarno za 3000zł miesięcznie to nic nie szło z nimi zrobić. Takie właśnie kwiatki nasz kraj choduje masowo.
Parę lat temu robiłem na budowie i 3/4 brygady to byli dłużnicy na chwilówkach i mandatach oraz byli skazańcy (robota przy zamówieniach publicznych). I nie potrafili zrozumieć tego, że dług można sprzedać tylko zawsze szli w zaparte. A nasze Państwo miało dla nich tylko zasiłki i mieszkania socjalne, poniewać robili na czarno za 3000zł miesięcznie to nic nie szło z nimi zrobić. Takie właśnie kwiatki nasz kraj choduje masowo.
up to ciekawe jak mozna sprzedac dlug jesli jest rodo i nie moga sobie zarzadzac danymi, ktore sa chronione.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<up to ciekawe jak mozna sprzedac dlug jesli jest rodo i nie moga sobie zarzadzac danymi, ktore sa chronione.
Łał, po prostu łał.
Ty weź k🤬a uciekaj z kraju bo dopadnie cię seryjny samobójca. Odkryłeś sposób na unikanie spłaty długów.
Przykre, że masz prawa wyborcze.
Artykuł 23 z ustawy o ochronie danych osobowych z 1997 roku nadal obowiązuję. Także wierzyciele mogą publikować dane dłużników. RODO nie ma tu do rzeczy. Zaciągnąłeś dług to lepiej uważaj.
I tak, i nie. Według PUODO tracisz to prawo w momencie zalegania ze spłatą długu. Także dopóki spłacasz to nie mogą sprzedać Twojego długu. Także w tym przypadku zachowałeś się jak zwykły troll atakując gościa, który tylko szuka porady prawnej
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ja nie mówię o osobach spłacających na bieżąco swoje zadłużenia według ustalonych warunków, określonych w podpisanym regulaminie...
dług można sprzedać tylko zawsze szli w zaparte