Trzeba by膰 poj馃がym 偶eby chodzic na dolek, aby si臋 bada膰 czy jestem trze藕wy czy nie ....
Je偶eli idziesz si臋 bada膰 to znaczy 偶e do picia to ty si臋 nie nadajesz . Jak pijesz to wiesz 偶e nie prowadzisz , jak nie pijesz to mo偶esz jecha膰 . Proste i sprawne - tylko dla ludzi z paszportem Polsatu wprowadzone zosta艂o publiczne mierzenie alkomatem .
Trzeba by膰 poj馃がym 偶eby chodzic na dolek, aby si臋 bada膰 czy jestem trze藕wy czy nie ....
Je偶eli idziesz si臋 bada膰 to znaczy 偶e do picia to ty si臋 nie nadajesz . Jak pijesz to wiesz 偶e nie prowadzisz , jak nie pijesz to mo偶esz jecha膰 . Proste i sprawne - tylko dla ludzi z paszportem Polsatu wprowadzone zosta艂o publiczne mierzenie alkomatem .
M膮drego a偶 mi艂o poczyta膰Nie mam pyta艅 na twoje m膮dro艣ci.Dam Ci przyk艂ad mojego kolegi : Naj馃が si臋 dzie艅 wcze艣niej, na drugi dzie艅 ok 12 godz wsiad艂 za kierownice ( czyli wed艂ug twojej zj馃がej m膮dro艣ci tego dnia nie pi艂 )czu艂 si臋 ok , podczas kontroli wydmucha艂 0,25.Prawko posz艂o si臋 j馃が 6 ty艣 z艂 r贸wnie偶.Ja skorzysta艂em z takiego badania kilka razy poszed艂em, sprawdzi艂em wynik 0,0 wi臋c siadam pewnie do auta , wi臋c niestety ale poj馃がy to jeste艣 Ty pisz膮c takie teksty .Chyba,偶e nie masz prawka, tylko po prostu p馃がlisz jak pot艂uczony .
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<