Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Cezar... ja Cię proszę. Na razie przerób szczury. Do modliszek dojdziesz z czasem
A czy ja Ci wyglądam na masochistę? xD Nigdy w życiu się nie dam namówić na żadne związki, śluby, kaszojady itd.. Za dużo jest przykładów dookoła.. Szkoda życia na takie rzeczy
Piwniczne życie gwarantuje mi spokój, niezależność (na razie jeszcze nie ) A szczury były, ale się wyprowadziły, na szczęście nawet one nie chcą ze mną mieszkać
Cezar... ja Cię proszę. Na razie przerób szczury. Do modliszek dojdziesz z czasem
Tobie się stara ruro w dupsku nie poprzewracało ostatnio? Co się prujesz do chłopaków o tą piwnice, jak byś sama c🤬j wie kim była i co robiła, a jesteś stara panną której nikt nawet wyr🤬ać nie chce albo w najlepszym przypadku, młodą panna, która wali się po kątach 😆 Patrząc na twój profil to ty z tej piwnicy też za często nie wychodzisz, poza pracą jak każdy. A zdanie, że chłopy nie wychodzą z piwnicy powstało nie, że są leniwi i przegrywy, dla twojej świadomości tylko dlatego by uniknąć takie toksyczne 100 kiłowe babska jak ty i poj🤬e związki z góry skazane na koniec.