Nie tłumacz się![]()
Swoją drogą fajne panny musisz spotykać skoro każda z nich ma "p🤬dę" i to w dodatku w jakimś stopniu "rozk🤬ioną". Wyłącz komputer wyjdź do ludzi - zobaczysz, że oprócz kobiet z penisem i "rozk🤬ionymi p🤬dami" istnieją też normalne laski![]()
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.
Lubię drążyć ;]
A więc mówisz, że się musisz dowartościować?Nie wrzuciłem w żaden sposób wszystkich lasek do tych z "rozk🤬ionymi p🤬dami" (chociaż faktycznie, c🤬jowo to zabrzmiało ;]), nieprawdopodobne się to może Tobie wydawać - jak i pozostałym zawistnym - ale moje dziewczyny nie miały ani k🤬sa, ani rozk🤬ionych p🤬d. Miały piękne p🤬deczki, broszki, i jakie tam sobie wymyślisz słodkie określenia dla tych muszelek. Problem jest już jednak w tym, że gdzie nie spojrzysz, (prawie) każda rówieśnicza przeciętna "koleżanka" (przykładem rzucę moje miasto), już jest "rozk🤬iona". A szukać tej muszelki to ze świecą trzeba. Gdzieś musiało Cię zaboleć, skoro czepiłaś się akurat mnie ^^ To tak jak z kluczem, który otwiera wszystkie zamki, gorzej, gdy zamek jest tak "rozk🤬iony", że otwiera się każdym kluczem.
Btw. nie mów mi co mam robić, nie układaj mi życia![]()
Ehhh ale masz potrzebę wygadania się... a ja tylko złapałam cię dwa razy za słowo![]()
Dobrze loverboy'u kończę, bo jeszcze pamiętnik o zdobytych c🤬kach napiszesz![]()
A o moją się nie martw - jest na nią jeden amator i w zupełności mi taki stan wystarcza - nie poszukuje tłumu wielbicieli![]()
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.@2up wróć do podstawówki a może zrozumiesz.
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,