lapps,
Rotszyldowie założyli UE?
Powiem tak... Na pewno UE jest areną walki między siłami międzynarodowej finansjery a demokratycznie wybieranej władzy.
Ja w każdym razie widzę wyraźne próby, które podejmuje wybierana władza polityczna, by bronić się przed władzą banków i agencji ratingowych:
1. Kotwice budżetowe
2. Agencja ratingowa, finansowana przez władzę polityczną, a nie - jak np. Moody's czy inny Standard and Poor's - przez c🤬j wie kogo i w czyim interesie działająca
itd.
@koniec swiata
jestes jak k🤬a, ktora za pare banknotow zgodzi sie na wszystko, bo sobie dzieki temu kupi nowe buciki. i jeszcze masz czelnosc mowic o kims, ze jest dnem
Dzięki tym gwiazdką jesteś za granicą i masz pracę . Dzięki tym gwiazdką podróżujesz w końcu jak człowiek po Europie , wcześniej ino pod TIREM .
Polska nadal jest zadupiem. Myślisz, że jak WSPÓŁFINANSOWALI tysiąc placów dla dzieci, trochę ścieżek rowerowych, trochę budynków i dróg to jest tak dużo w skali kraju przez te wszystkie lata? Że kilka lat temu była Białoruś a teraz jest Dania? Jesteś oczarowany tymi wszystkimi naklejkami, ale gdyby na inwestycjach nie-unijnych były naklejki "Wybudowano nie za fundusze unijne", to byś zobaczył, że tak naprawdę c🤬ja zrobili, tym bardziej że sami musimy dokładać do tego europejskiego biznesu.Dziękuje że urodziłem się w Europie . Szkoda że ci co tak narzekają już zapomnieli jakim zadupiem Polska była wcześniej .
Ci co chcą bez gwiazdek na Białoruś , ona tak szybko nie dostąpi szczęścia bycia we wspólnocie . To idealne miejsce dla przygłupów powtarzających brednie JKM o unii. Bo wasze argumenty przeciw wspólnocie są takie głupie .
Tak słowo głupie pasuje do waszych pseudointelektualnych wywodów w temacie gwiazdek .
@Koniec Świata wymiękasz? Podasz dane, czy jesteś tylko wiecznie jęczącą cipą, która tylko potrafi przez łącze powiedzieć coś "mądrego"? W sumie komunistom zawsze brakowało honoru, więc czego się spodziewać..
@wiesiors4
To ty jesteś taki wygadany i wyzywasz wszystkich od lewaków, lemingów i pedałów. Dlaczego nie podasz swoich danych?
Tak, jestę faszystowskom komunistom, pedałę, śmiecię i k🤬om.![]()
Ty za to jesteś człowiekiem honoru. Pewnie moje dane są ci potrzebne na Redwatcha, analny frajerze.![]()
to nie jedzenie głąbie. To amunicja dla ludzi pierwotnych takich jak ty, żeby mogli się rzucać.
Właśnie czekam, aż Archeolog napisze coś ciekawego. A z tym sraniem na klatę to masz doświadczenie ze spotkań z łysymi kolegami. Najpierw heilowanie, potem na klatę sranie. Wszystko ku chwale Wielkiej Polski.
A ty jesteś jęcząca k🤬a bez bucików.