XXI wiek, Europa Środkowa, Polska.
Co ma do tego wiek i miejsce zjebie? 😂
To się działo w każdym wieku i w każdym miejscu na świecie.
Zamiast krytykować to zainteresuj się chociaż trochę, troszeczkę tematem,poklikaj,poszukaj. Wystarczy wpisać w google odpowiednią frazę.
XXI wiek i to samo masz w Niemczech, Włoszech,Hiszpanii,Australii,Arabii Saudyjskiej,USA,Chinach,Japonii (tak mózgu-w krajach najbardziej rozwiniętych też)
Wystarczy k🤬a poklikać. Ale to już za trudne nie? Najprościej napisać że XXI wiek i nazwę kraju 😆
Co ma do tego wiek i miejsce zjebie? 😂
To się działo w każdym wieku i w każdym miejscu na świecie.
Zamiast krytykować to zainteresuj się chociaż trochę, troszeczkę tematem,poklikaj,poszukaj. Wystarczy wpisać w google odpowiednią frazę.
XXI wiek i to samo masz w Niemczech, Włoszech,Hiszpanii,Australii,Arabii Saudyjskiej,USA,Chinach,Japonii (tak mózgu-w krajach najbardziej rozwiniętych też)
Wystarczy k🤬a poklikać. Ale to już za trudne nie? Najprościej napisać że XXI wiek i nazwę kraju 😆
Gdyby Acta weszło w życie w roku 2012 za Tuska to dzisiaj by cię tu nie było bo nie byłoby Sadistica, ja nie rozumiem jak można być za tęczowym gównem rafalem...
No geniuszu, a gdzie i kiedy ten filmik jest nakręcony, no gdzie?
Zjeb to Cie robił i zj🤬, skoro prostych rzeczy nie ogarniasz.
Czym mam się zainteresować, poklikac itd? Tym że zyjemy w katolskim zj🤬ym ciemnogrodzie, jak w sredniowieczu? I koło c🤬ja mi lataja Niemcy, Włochy i inne kraje, skoro film jest z "naszego podwórka"... O czym Ty w ogóle do mnie rozmawiasz?
Se k🤬a w ten sp🤬olony łeb poklikaj, debilu, jak nie rozumiesz sarkazmu.
Wysryw z dupy uczyniłeś, wstyd mi za Ciebie.
A teraz napisz o co ci chodziło