ProVVe napisał/a:
Nie rozumiesz o co chodzi... Im można głosić pedalstwo i co tylko i podobno są tolerancyjni wręcz jej wyznacznikiem... Ale gdy tylko ktoś otwarcie mówi, że nie zgadza się z ich modelem lecą robić dym. Ja np razem znika wywalilbym tych studentów oraz tego profesora od swojej książki co promuje własne zdanie... Przecież ja się i część osób nie zgadzam z nim (tak by wyglądało życie według twojej teorii). Rozdział wiary od nauki musi być, ale chorób psychicznych i własnych widzimisię również... Ja miałem większość normalnych naukowców co swoje zdanie to swoje, ale mówili otwarcie, że trzeba negowac wszystko i dążyć samemu do wiedzy. Tutaj lewica sieje propagandę swoją i nikt nic nie może powiedzieć... Czyli mamy dyskryminację ze względu wiary i poglądów
O muj bosze. Za niewinność się do niej doj🤬i.
Pedalstwo nie jest chorobą psychiczną już od dawna.
Ja lubię brunetki, kolega blondynki, trzeci kolega r🤬a spasione baby a ktoś inny lubi dupcyć kolegę we włochatą dupę. Nie ma w tym nic nienormalnego.
Za to sp🤬olenie religijne jest uznane przez WHO jako choroba psychiczna. Tak na marginesie.
Nauczyciel ma prawo do swojego zdania jak założy swoją uczelnię albo będzie pracował dla belzebuba z Torunia. W innym wypadku ma nauczać obowiązujących faktów zgodnych z aktualną wiedzą naukową.
Jakby studenci chcieli posłuchać o katolickiej gównorprawdzie to pewnie studiowali by religioznastwo albo pseudonaukę w postaci teologii.
Baba głosi treści niezgodne z prawdą, ksenofobiczne i dyskryminujące. Nie ma prawa tego robić na państwowej uczelni.
Prywatnie może robić co tylko chcę. Może p🤬lić, że połykanie spermy to kanibalizm i zjadanie dzieci. Może sobie wierzyć w najbardziej odj🤬ego boga jakiego sobie tyko wymyśli i nikt jej nic nie zarzuci. Jednak jako urzędnik na państwowej pensji ma być absolutnie neutralna.
ProVVe napisał/a:
że trzeba negowac wszystko i dążyć samemu do wiedzy
Nie wiem gdzie ty się uczyłeś albo może coś źle zinterpretowałeś?
Mam negować matematykę albo astronomię?
Szkoła ci daje podkład i kierunek a resztę wiedzy masz szukać sam.
Już sama okoliczność, że to babsko bronią oszołomskie organizacje religijne i odjebus kabotyn Gowin jest dowodem na jej całkowitą winę i że kobita się zagalopowała.