Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Forma następująca: 1.08.1944 - 1.08.2013, to zapis jakiegoś 69-letniego okresu, więc albo Kacper jest inteligentny i ciśnie z was matoły bekę, albo jest głupszy niż ustawa przewiduje.
Nagle na fejsbuku pojawiło się w c🤬j patriotów, spamują gównianym Sabatonem i ogłąszają wszem i wobec, że pamiętają. Ciekawe ilu z nich kiedykolwiek flagę za okno wywiesiło.
Nawet jeżeli to są żarty to i tak to jest żałosne. Ludzie oddali życia za to żebyśmy byli teraz "wolni" i nie uczyli się w szkołach niemieckiego... jednak niektóre zjeby umysłowe nie wiedzą że coś takiego miało miejsce jak powstanie warszawskie. Szkoda że tak niewiele ludzi docenia to co ma.
k🤬a no bez przesady, podaje się jedną date i pamiętamy, a nie k🤬a jakiś okres czasu. Śmieszne w c🤬j to jest, normalnie wystawie 40 piw, bo padam ze śmiechu
Ile można się babrać w tych powstaniach tyle ludzi zginęło na marne a wszyscy świętujemy...
Już mnie najbardziej wk🤬iają kibole jak mówią jak oni dużo dobrego robią jakieś flagi i oprawy o powstańcach a po meczu po 3 piwkach dobrze jest sobie rozj🤬 krzesło czy śmietnik na ulicy. Nie musi was obchodzić moje zdanie ale według mnie powinniśmy my jako Polacy zająć się rozdmuchaniem zbrodni na Wołyniu. Zauważyłem, że Ruscy chwalą się czym popadnie(mają święto nie znam nazwy ale w 1610 wygonili nas z Moskwy) a Polacy tylko mówią o powstaniach(nieudanych albo jak to było w czasie zaborów/PRL) powinniśmy prowadzić politykę "rozsławiania" narodu Polskiego tak jak kacapy.