Ten protest jest po to zeby wybic idiotow oni sami sie wykoncza.
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
Uuu cała Europa i reszta zachodniego świata wprowadza lockdowny po to żeby zaorać polską gospodarkę? Coś tak myślałem , że antycovidowcy i feministki to ten sam typ filozofów. Pokłócili się z logicznym myśleniem.
Zeby nie było wątpliwości , rozumiem kobiety protestujące przeciwko możliwemu zaostrzeniu przepisów aborcyjnych
No i daliście się ponieść specjalnie wywołanemu strajkowi (bo chyba nie sądzisz że decyzja TK wydana akurat teraz nie jest przemyślamym ruchem prawda?) - gratuluje. Karakan siedzi i śmieje się z was głaszcząc kota. Potem na was bedą zwalone wzrosty zachorowań i na was zwalą lockdown Polski, jeszcze raz gratuluje owieczki.
beee owieczki beee powtarzamy za mną beee
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Przyznaję błąd - miałem na myśli "Polska w końcu musi przestać być krajem kościelnym"
Co mnie obchodzi reszta Europy? Pomijając fakt, że prawie nigdzie lockdowny nie odbiły się na gospodarce tak jak w Polsce i nie były tak zaostrzone.
Masz rację - lepiej siedzieć na dupie i nie robić nic tylko czekać na rzeź
Teraz p🤬lisz że cie nie interesuje reszta europy a tak to najcześciej porównujecie sie do zachodu. To jest jak na protestach teraz, 6 miesięcy temu darłeś p🤬de na strajkach konstytucja a teraz ani jednego z tą koszulką nie widze. Z koszulkami konstytucja by bylo samozaoranie teraz level max.
I skąd ty k🤬a wiesz ze nigdzie lockdown nie odbil sie na gospodarce kraju. Poczytaj sobie ile linii lotniczych poupadalo, jak firmy redukują zatrudnienia. Typowe k🤬a dla piwnicznego wojownika
prawie nigdzie lockdowny nie odbiły się na gospodarce tak jak w Polsce i nie były tak zaostrzone.
Raz -Nie porównuję i nie porównywałem Polski do zachodu.
Dwa - Nie wiem skąd masz informacje, że gdziekolwiek i kiedykolwiek darłem mordę "konstytucja", ale pewnie z dupy.
Trzy - Zanim zaczniesz drzeć swoją p*zdę, to naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie pisałem, że nigdzie indziej gospodarka nie ucierpiała na lockdownie, tylko że nigdzie lockdown nie odbił się na gospodarce tak jak w Polsce i mam pewną wiedzę na ten temat przez to gdzie pracuję. Linie lotnicze poupadały, bo turystyka leży - to jasne, ale jest wiele innych segmentów gospodarki, które w niektórych Państwach na zachodzie nie kwiczą po lockdownie tak jak tutaj w Polsce.
Cztery - Wiem czym jest (a raczej było) Państwo kościelne i właśnie takim Państwem jest dla mnie Polska -gdzie wszystko najpierw przechodzi przez kościół.
Pięć - Telewizor robi u mnie jedynie za ekran do konsoli, więc jedyną osobą która musi odstawić TV jesteś Ty, bo widzę, że masz pełną wiedzą która stacja co nadaje.[/
Pracuje w agencji pracy w leeds
Chłopie o czym ty p🤬lisz ?
W uk padło 70% firm k🤬a chłopie co drugi człowiek tutaj traci robote a pomoc państwa to 40% twoich poborów pobierane w 3 miesięcznych ratach .
Ze zawsze w Polsce ten sam mit ze na zachodzie to mniut malyna