Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Typie, nie masz pojęcia co się dzieje na tych protestach. Dzisiaj np. w Krakowie z dziewczynami protestowali przedsiębiorcy, taksówkarze, restauratorzy i hotelarze ogólnie wk🤬ieni rządami PiSu. Dziewczyny to już temat poboczny - na ulicę wyszli ludzie, którzy są zwyczajnie wk🤬ieni - między innymi po ostatnim orędziu kaczora.
Przedsiębiorcy są wk🤬ieni bezsensownymi obostrzeniami, które są wprowadzane aby zaorać całkowicie polską gospodarkę i zasiać na niej zachodnie firmy. Baby były zapalnikiem, reszta dzieje się sama.
Ale lepiej siedzieć na dupie i "analizować" i p🤬lić na innych, którzy próbują chociaż coś zmienić w tym kraju z dykty.
moim zdaniem to ktoś te baby w c🤬ja zrobił z tym znakiem,
większość to młode kretynki, nie znające historii, bez zasad, wartości
więc to takie samozaoranie
to jest black lifes matter w wersji polskiej, gdzie czarnych zastąpiono kobietami. świetny proletariat do walki z kościołem. a po co? a po to, by zburzyć etykę chrześcijańską która stanowi podstawę systemu prawnego.
typowa rewolucja komunistyczna jest typowa
podpis użytkownika
@Yanush
A może obejrzysz kto idzie w protestach. W dużej części to faceci, którzy myślą głową, a nie tylko h🤬jem. Jak uda Ci się znaleźć partnerkę, z którą będziesz mógł mieć dzieci to dowiesz się co to jest strach przed urodzeniem chorego dziecka. Mam dwójkę zdrowych dzieci, ale już w trakcie ciąży wiedzieliśmy, że gdyby wyniki badań prenatalnych wskazały na uszkodzenie płodu, to podejmujemy decyzję o wyjeździe do Czech (w Polsce aborcja bez łapówki jest prawie niemożliwa) i usuwamy ciążę. I nie chodzi tylko o własne dobro, ale o życie tego chorego dziecka, które jeśli przeżyje to będzie cierpiało i po naszej śmierci musi zostać oddane do ZOLu lub innych ośrodków.
podpis użytkownika
Ty, byłeś tu. Ona, była tam. A wszyscy inni, byli gdzie indziej...Maria Magdalena dziewczyna Jezusa też byla k🤬a. Trzeba to przypominać katolom bo szybko o tym zapominają.
Maria Magdalena dziewczyna Jezusa też byla k🤬a. Trzeba to przypominać katolom bo szybko o tym zapominają.
Ty masz zdrowe dzieci więc chu*a wiesz o posiadaniu biednego, chorego dzieciątka. Z miejsca Cię to dyskwalifikuje do dialogu, bo jak już wspomniałem CH*a wiesz
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
Kobiety służące w hitlerowskiej służbie pomocniczej, zwane były „Blitz madchen”, czyli „błyskawicznymi dziewczynami”, a to od znaku błyskawicy, który nosiły na rękawach mundurów, czy spinkach krawatów. Znakomity pisarz niemiecki Hans Helmut Kirst poświęcił im nawet książkę, która ukazała się również w Polsce pod tytułem właśnie „Błyskawiczne dziewczyny”.