Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mnie osobiście wk🤬iają te fundacje w Polsce typu polska akcja humanitarna co chcą pomagać w Afryce.
P🤬lę afrykę i p🤬lę tych murzynów tam.
Płodzą się na potęgę, nienawidzą białych ale łapsko to do białego wyciągają i niech biały pomoże.
Póki w Polsce są głodne i potrzebujące dzieci to mam wyj🤬e na afrykę.
Jak nie będzie u nas dzieci, które chodzą głodne to wtedy z chęcią pomogę innym.
Do tego czasu zwisają mi te bambusy luźnym kalafiorem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Też wolę wspierać akcje ratowania zwierząt i środowiska. Na c🤬j mamy pomagać j🤬ym murzynom, po to, żeby mieli za co przylecieć do nas i czym nam łeb oberżnąć? Może po ty by więcej chorób się rozniosło po świecie?
Pomaganie murzynom to misja niewykonalna. Bo im więcej im się pomoże tym więcej się będzie ich mnożyć i tym mniej będą robić. Najlepsze wyjście to pozwolić im naturalnie wyginąć/wybić wzajemnie i byłby spokój.
Pomaganie krajom afrykańskim tylko im szkodzi. Zanim biały człowiek tam się pojawił to jakoś sobie radzili, a teraz tylko łapę wystawiają jak tylko widzą białego. Zawsze byli i zawsze będą leniwymi sk🤬ysynami, a to że dzieci tam umierają z głodu jest tylko i jedynie winą mentalności społecznej.