Mnie osobiście wk🤬iają te fundacje w Polsce typu polska akcja humanitarna co chcą pomagać w Afryce.
P🤬lę afrykę i p🤬lę tych murzynów tam.
Płodzą się na potęgę, nienawidzą białych ale łapsko to do białego wyciągają i niech biały pomoże.
Póki w Polsce są głodne i potrzebujące dzieci to mam wyj🤬e na afrykę.
Jak nie będzie u nas dzieci, które chodzą głodne to wtedy z chęcią pomogę innym.
Do tego czasu zwisają mi te bambusy luźnym kalafiorem.
Ja zawsze wspieram najsympatyczniejsze zwierzęta.
Ahahaha, no to pochwal się, jak to pomagasz polskim dzieciom.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Afryka to jest bardzo dziwny kraj
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
A mniej sympatyczne jak świnie czy kury wp🤬lasz?
Beka z ludzi, którzy nie popierają wycinania na przykład Lasów Amazońskich i są mięsojadami.
"Dla stworzenia pastwisk dla bydła wycięto aż 70% Lasów Amazońskich i w wyniku ich zniszczenia do atmosfery dostają się ogromne ilości dwutlenku węgla, które przedtem były magazynowane w drzewach".![]()
Też wolę wspierać akcje ratowania zwierząt i środowiska. Na c🤬j mamy pomagać j🤬ym murzynom, po to, żeby mieli za co przylecieć do nas i czym nam łeb oberżnąć? Może po ty by więcej chorób się rozniosło po świecie?
Pomaganie murzynom to misja niewykonalna. Bo im więcej im się pomoże tym więcej się będzie ich mnożyć i tym mniej będą robić. Najlepsze wyjście to pozwolić im naturalnie wyginąć/wybić wzajemnie i byłby spokój.
Malo tego, ze po drodze ten pieniadz przejdzie przez '100 rak', to na koncu jeszcze tych murzynow pozabijaja a towar wezma dla siebie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<