up
Tak, da się. Ja mam podobnie. Działalnośc gosp. zarejestrowana za granicą (Czechy) samochód w leasingu także na czeskich blachach. Nie będę utrzymywał pislamskich kurew, klechów, katechetów, zj🤬ej opozycji, zusowskich c🤬jów, "pincetplusów" i komisji smoleńskich. Nic nie zawdzięczam tej ojczyźnie i nic jej nie oddam.
podpis użytkownika
Jeśli też grasz na klawiszach lub chcesz się nauczyć, to zasubskrybuj mój kanał:Uwielbiam jak antykato zjeby obnażają swój debilizm... gdyby tylko te głąby wiedziały na co idą podatki i czym poza nawracaniem głupich i naiwnych zajmuje się KK, ale nie, po c🤬j siędowiadywać, lepiej wierzyć takim k🤬om jak Urban czy inne antykatolskie ścierwo
![]()
I już mam lepszy dzionek, bo antykatozjeby wylęgły![]()
P.S.: I jeszcze pewnie zaczną mnie od katolików wyzywać...![]()
k🤬a ze w tych czasach sa tacy nawiedzeni ludzie...
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
mam kumpla który w wieku 23 lat stał się nagle tak zdewociały że nie ma już możliwości żeby utrzymywać z nim jakikolwiek kontakt. Jedyne o czym potrafi gadać to biblia, bóg i cuda i to w wieku 23 lat!
Nagle gość stał się ultrakatolem, jeździ na te wszystkie różańce, pochody i tym podobne.
Kiedy moja matka zachorowała na raka namawiał mnie żeby na chemię jeździć z nią do kościoła bo to dużo bardziej pomoże zamiast to trucie bigpharmy. Gdybym się go posłuchał teraz nie miałbym matki... A on to tłumaczy że może była by szczęśliwsza w zaświatach przy bogu. No chory człowiek.
Co się dzieje że ludziom tak bije na czerep od tej wiary to jest dla mnie rzecz przerażająca.