Lubię ten portal, jego użytkowników, a nawet ich skrajnie rasistowskie poglądy, mimo tego, że jestem Azjatą, ale co Was to obchodzi kto, gdzie i z kim się p🤬li?
Tak, k🤬a, każdy murzyn jest biedny i ciągnie socjał. Weź ty się k🤬a ogarnij człowieku. Jak można być tak ograniczonym?
btw. Tak się wyrażasz o murzynach, a nick masz wprost wyjęty z ich ust![]()
@wajnona
Kogo to obchodzi z kim idziesz do łóżka?
Mnie nie ciągnie do Azjatek, rzadko spotyka się wysoką i ładną bez tony makijażu. Tak samo nie ciągnie mnie do murzynek [praktycznie w ogóle], jestem biały i gustuje w białych kobietach, po prostu. Kobiety jednak mają coś w stylu...no k🤬a idealnie pasuje tutaj stwierdzenie: kobieta - przygoda - murzyński c🤬j w dupie. Dla nich to rozrywka, a tym bardziej je to podnieca, że innych to wk🤬ia. Taka jest właśnie ich logika. Szmacą się, bo są szmatami. Osobiście nie obchodzi mnie czy kobieta daje dupy cześkowi czy mambo, ale to zaczyna się robić modne. Nie spotykam zbyt wiele czarnych kobiet z białymi facetami, praktycznie zero przykładów. Dlaczego? Bo miałyby przej🤬e u siebie w okolicy, w rodzinie. Czarni są rasistami, nie podoba im się gdy czarna zadaje się z białym. Jednocześnie sami p🤬lą się z białymi, robią im bachory, a nas nazywają rasistami. Mówię wam bracia, zerwijmy z tą obłudą, zerwijmy tę zasłonę niby rasizmu i pokażmy czarnym gdzie ich miejsce, przecież gdybyśmy nie dali im technologii, zasiłków, nie sprowadzili do siebie, nie uczyli, toby dalej latali z dzidą za słońcem, ja p🤬lę. Ja osobiście nie mam żadnego szacunku dla białych, które r🤬ają się z gównem, dla mnie to szmatławe k🤬y, które przestają nosić miano kobiet.