Velture - dokładnie. Mam takie same odczucia. Z ciemnoskórych możemy się nabijać, ale nazwa tej choroby nie ma żadnego podtekstu rasistowskiego.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Póki nie usłyszałem, że nazwa małpia ospa jest rasistowska to w ogóle mi nawet przez myśl nie przeszło aby to skojarzyć z murzynami itp...
Tylko że ktoś wyr🤬ał szympansa i wylapał a szympansy żyją w Afryce a w Afryce w większości mieszkają .......no właśnie i tu jest k🤬a problem
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNiedawno mówili w wiadomościach o pierwszym na świecie przypadku psa, który złapał małpią ospę. Niby nic, ale mówią więcej - był to pies z Francji, spał w jednym łóżku ze swoim panem i jego partnerem Normalnie k🤬a nie wierzyłem co usłyszałem, powiedzieli dyplomatycznie, że francuskie pedały r🤬ały psa i sprzedały mu małpią ospę. Tak jak z EJCEM, małpy i pedryle, ale nowoczesne gejusy jeszcze psy grzmocą.
Widać od razu, że teoria darwina ma zastosowanie wyłącznie do cz🤬chów i samego darwina.