miejsce akcji: osiedle muran贸w, stolica.
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Medyczna Marihuana jest TA艃SZA w aptece ni偶 u dilera ok 15-30z艂/g !
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Poniewa偶 si臋 tak kole艣 wysra艂e艣 jakimi艣 bzdetami z koziej w贸lki, to, acz niech臋tnie, sobie zadam troch臋 trudu i mo偶e co艣 do kogo艣 trafi:
- S膮 psy i psy, mniej lub bardziej ogarni臋te, ufne, us艂uchane. Wrzucanie wszystkich do jednego wora to oznaka niedoj馃がia umys艂owego
- Nie wiem gdzie ty wyprowadzasz te psy, urbeksa z nimi robisz? A mo偶e jeste艣 zwyk艂膮 BHP馃がd膮?
- No nie. W przestrzeni otwartej jak kto艣 ma alergi臋, to zwyczajnie zapraszam wyp馃がala膰 na drug膮 stron臋 ulicy, to jest tak samo problem zwierz膮t jak ludzi z alergiami. Mo偶e na swoj膮 alergi臋 na trawy te偶 mam reagowa膰 "wycina膰 mi to w p馃がdu w mie艣cie"?
Zwyczajnie trzeba si臋 dogadywa膰, je艣li kto艣 daje mi znaki, 偶e si臋 boi psa, to najcz臋艣ciej sam zmieniam stron臋 ulicy/odleg艂o艣膰, bo id臋 na r臋k臋. Chocia偶 w sumie nie musz臋, czyja艣 fobia - czyja艣 problem.
- P馃がlisz g艂upoty. Jak masz strachliwego psa, stosujesz jedne 艣rodki, jak masz innego, inne. Tyle.
- No patrz, jeste艣 bardziej gorliwy od nawet wsp贸艂czesnych, bardzo BHP gorliwych ustawodawc贸w! Czy偶by zj馃がe "widzimisi臋"?
- Jeste艣 tak serio idiot膮 czy udajesz?
- Nast臋pny pkt pt. "idiota" - i nast臋pny kole艣 co nie rozumie przepis贸w lub wyra偶enia logicznego i / lub.
- Matole, 7h ruchu dziennie to nawet belg nie potrzebuje, nawet rzadko kt贸ry by to wytrzyma艂...Nie znasz si臋 ale si臋 wypowiesz?
Ale i tak nie masz za wiele wsp贸lnego ani ze zdrowym rozs膮dkiem, ani z dobrostanem ps贸w.
podpis u偶ytkownika
Quae nocent, docent
3. Kto艣, kto ma fobi臋 lub alergi臋 na psy ma prawo sobie nie 偶yczy膰 psa w swoim otoczeniu. Ma do tego prawo. C馃がj kogo interesuje, 偶e "on nie gryzie".
- No nie. W przestrzeni otwartej jak kto艣 ma alergi臋, to zwyczajnie zapraszam wyp馃がala膰 na drug膮 stron臋 ulicy, to jest tak samo problem zwierz膮t jak ludzi z alergiami. Mo偶e na swoj膮 alergi臋 na trawy te偶 mam reagowa膰 "wycina膰 mi to w p馃がdu w mie艣cie"?
Zwyczajnie trzeba si臋 dogadywa膰, je艣li kto艣 daje mi znaki, 偶e si臋 boi psa, to najcz臋艣ciej sam zmieniam stron臋 ulicy/odleg艂o艣膰, bo id臋 na r臋k臋. Chocia偶 w sumie nie musz臋, czyja艣 fobia - czyja艣 problem.
Ale jak kto艣 jest takim k馃がsem, jak ty
Wszystkie psy powinno si臋 u艣pi膰. Mam s膮siada, kt贸ry ma pi臋膰 - w zasadzie chcia艂bym, 偶eby u艣piono je z s膮siadem. Zdanie psiarzy c馃がja mnie obchodzi.
Dobra, wyp馃がalaj, pojebie, bo twoje psy nie mia艂y nic wsp贸lnego z optymalnym psim 偶yciem.
Gardz臋 takimi c馃がjkami
A mo偶e si臋 um贸wimy na solo, zobaczymy kogo da si臋 u艣pi膰, ty k馃がo niemyta?
Takich ludzi si臋 powinno 艣ciga膰 zawczasu, bo jest do艣膰 silna korelacja, naukowo udowodniona, nienawi艣ci do zwierz膮t z nienawi艣ci膮/odpa艂ami wobec ludzi...
To jak, solo?
97% psiarzy i psiar to ludzie zj馃がi umys艂owo. Moje dzieci si臋 boj膮 du偶ych ps贸w i zwykle jak takiego mijamy to si臋 chowaj膮 za mn膮. Ja stoj臋 wtedy grzecznie oddzielaj膮c psa i w艂a艣ciciela od moich dzieci. A w艂a艣nie 97% tych z馃がb贸w widz膮c tak膮 postaw臋 zamiast przej艣膰 w swoj膮 stron臋 i po prostu wyp馃がala膰 to musi si臋 zatrzyma膰 i powiedzie膰 jak to ich piesek lubi dzieci i nie ugryzie. Nosz k馃がa gotuj臋 si臋 wtedy i zawsze jest awantura. K馃がy nie rozumiej膮 偶e nie ka偶dy lubi psy i nie ka偶dy chce o nich s艂ucha膰 i si臋 z nimi styka膰. 呕ona mnie kiedy艣 uspokaja艂a przy takich akcjach bo nawet bardzo lubi psy, ale po jednej sytuacji jak pies biega艂 luzem po placu zabaw gdzie nie ma wst臋pu i baba mia艂a na to wyj馃がe, nawet ona nie wytrzyma艂a i idiotk臋 zj馃がa. 100% przypadk贸w problemu z psem to jest wina cz艂owieka nie psa, a niestety 97% w艂a艣cicieli ps贸w powinno si臋 przymusowo leczy膰.