Co tu argumentować, jesteś na forum gdzie pedalstwo nie jest tolerowane, jak podobają Ci się chłopcy to pomyliłeś miejsca.
Poza tym jak k🤬a można być ciotą?!
Tak, sadole nie tolerują pedalstwa i nie podobają im się chłopcy - kretyni, nie wiem jak mam z Tobą rozmawiać, bo coś czuję że masz strasznie zrytą fiutami psychikę.
Jak Ci się nie podoba, nie odpowiada to na c🤬j tu siedzisz ? Panuje demokracja, większość wygrywa.
Osoba z podpisem "sen jest dla ciot" broni ciot, no k🤬a chyba coś Ci się w główce poprzestawiało.
Merytoryczne argumenty są takie, że głównym celem ludzkiej populacji jest rozmnażanie się, a jak chcesz to zrobić pomiędzy osobami o tej samej płci? Mylisz pojęcia, gust czy preferencja seksualna działa na zasadzie : jeden woli duże cycki, inny małe, a nie jeden woli cipę, a drugi fiuty, do c🤬ja. To jest patologia jeśli wiesz o co mi chodzi i nie ma to nic związanego z alkoholem. To, że świat idzie do przodu nie zmienia faktu, że ludziom ma odp🤬lać, dla mnie to jest choroba, a choroby się leczy albo izoluje.
Nie zaglądanie ludziom pod pościel - ale żeś teraz zasadę spłodził, no brawo. Ja teraz zasadę stawiam - gejzery to nie ludzie, co nie znasz jej ?
Ja tylko wytykam ludzkie ułomności oraz błędy w logice.
Homoseksualizm był jeszcze do całkiem niedawna (bodaj '98) uważany za chorobę, niestety wraz z ogłaszaniem się gwiazd (głównie w celu reklamy poprzez skandal) za homogenizowanych coraz więcej osób zaczęło się z tym ujawniać, a teraz zaczyna się to robić takie mainstream'owe, uwierz że pośród znajomych masz na bank jakiegoś pedryla, lub less, krypto bo krypto, jeszcze na szczęście boją się tak głośno o tym mówić, ale i tak jest to bardziej widoczne niż choćby kilka lat temu.
Patologia - eh, napisałem wyraźnie, że nie chodzi mi o patologię związaną z alkoholem, a co za tym idzie nap🤬laniem rodziny ( to jest patologia społeczna, a odmian patologii jest na prawdę sporo - polecam doedukować się). Patologia jako zmiana, coś nienormalnego, bo bądź co bądź to jest poj🤬e.
Fetyszyzm stóp, bdsm to też pop🤬lone, ale można jakoś w miarę to wytłumaczyć, ma to pewne podstawy w psychice ludzkiej. Ból jest poniekąd przyjemny, można czerpać z niego satysfakcję, z resztą nawet nazwa tegoż portalu mówi o tym. Sam lubię ból, acz nie na tle seksualnym.
Nie rozumiem, ułomnością czy błędem w logice jest myślenie że homoseksualizm jest czymś nienormalnym ? No k🤬a nie oszukujmy się, jest czymś nienormalnym.
A teraz druga sprawa, widzę że ciężki z Ciebie adwersarz ponieważ odpowiadasz tylko na te wygodne dla Ciebie pytania i stwierdzenia.
Więc powracam do tego, ze głównym celem ludzkości jest rozmnażanie, jak i z resztą celem każdego organizmu żywego na planecie zwanej Ziemią!