Wysłany:
2013-12-26, 0:35
, ID:
2784157
Zgłoś
Dostałeś już słownik w prezencie? Chyba nie, daj adres, wyślę ci gratis.
Ciekawostka taka sama jak to, że ja jutro będę prać skarpetki. To, że ty chyba jesteś kierowcą i każda kobieta, co założy pończochy i stanie nóżka, za nóżką ciebie podnieca już ustaliliśmy.
Może i jestem żałosny. Z tym, że ja bym jej do domu nie wpuścił. Ty byś nie wypuszczał. Taka różnica.
Logika, myślenie też nie jest twoją mocną stroną. Ja daję "piwa" ludziom, z którymi się zgadzam. Ty oczywiście robisz odwrotnie? I to jest twoja prawda, jest twojsza i tylko taka prawda jest prawdą najtwojszą.
Żeby dotarło. Piękniejsze kobiety spotykam na ulicy, w sklepie. Nie muszą pleplać bez sensu, w trzech zdaniach mają więcej do powiedzenia niż te całe życzenia. Polecam, zagadaj na przejściu dla pieszych, w sklepie, w autobusie czy pociągu.
Rozmawiaj zamiast się podniecać byle czym. Szkoda, bo i tak pewnie nie zrozumiałeś o czym mowa. Za to się ślinisz, bo stoi jak dziewica niewinna i udaje bezbronną dziewczynkę.
Ja jej po pejsbókach czy na YT syfu nie robię. Taki ma pomysł na siebie, niech tak robi. Tylko po co to wrzucasz na sadola? W mojej zasranej mieścinie widziałem już kobiety za kierownicą autobusu MPK, taksówki. To też dla ciebie jest ciekawostka? Ba, każdego dnia widzę babki zap🤬lające fizycznie dużo ciężej, chociażby w sklepach. Ciekawostka?