I bardzo k🤬a dobrze, jak można kogoś zmuszać żeby szedł na front jako mięso armatnie(bo cywil bez wyszkolenia będzie jedynie mięsem armatnim) i ginął za jakiś śmieszny kraj. Gdyby była wojna u nas to pierwszy bym sp🤬alał za granicę - miałbym walczyć tak jak ktoś wyżej napisał za to że r🤬ają mnie na podatkach, za to że nic mi od Państwa nie przysługuje, że politycy okradają kraj i się chowają w ciepełku? P🤬le!
A jak klauna z Gelendżyku wyciągną?tam to muszą maidan kolejny zrobić , tym razem prawidłowy a klauna na stosie usmażyć , zasłużył
Co mam poparcie Michała Zielińskiego (zakładam że odnosisz się do ludzi wymienianych na Wikipedii, gdzie Zielińskich od groma, ale komika znalazłam tylko jednego) do normalności w części Ukrainy która jest upadła i zniszczona? Tam się akurat poparciem nie przejmują, i tak w wyborach wychodzi ponad 100%.w odessie akurat małe poparcie dla komika zielińskiego, co się ceni i daje malutką nadzieje na normalnośc w upadłej i zniszczonej ukrainie
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Po opieką matuszki Rossiji?
A jak klauna z Gelendżyku wyciągną?
Co mam poparcie Michała Zielińskiego (zakładam że odnosisz się do ludzi wymienianych na Wikipedii, gdzie Zielińskich od groma, ale komika znalazłam tylko jednego) do normalności w części Ukrainy która jest upadła i zniszczona? Tam się akurat poparciem nie przejmują, i tak w wyborach wychodzi ponad 100%.
A film z kanału propagandy radzieckiej.
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemumyśle że u nas byłoby podobnie, mało kto chciałby walczyć za wysokie podatki, brak pesperktyw na własne lokum, zielony ład, głodową emeryturę, czy zasiłki i miekszania dla "uchodźców"
Czy ty się naćpałeś, jesteś trollem czy tylko wypsnęło Ci się takie głupstwo z braku zastanowienia??
Od ok. 1772 na naszym terenie działały obce służby pod różnymi pretekstami. Ostatni raz dość aktywnie działały te obce służby od 1939 do 45-tego, a potem aż do 89-tego.
Jak ty to sobie wyobrażasz? Chcesz, żeby banderowskie SBU zap🤬lało oficjalnie z ostrą bronią po kraju i katowało do nieprzytomności oraz porywało KOGO TYLKO ZECHCE tak jak teraz jest na Upadlinie bo np. "miał ukraiński akcent"
Idź może trochę wytrzeźwiej zanim coś napiszesz?
myśle że u nas byłoby podobnie, mało kto chciałby walczyć za wysokie podatki, brak pesperktyw na własne lokum, zielony ład, głodową emeryturę, czy zasiłki i miekszania dla "uchodźców"
myśle że u nas byłoby podobnie, mało kto chciałby walczyć za wysokie podatki, brak pesperktyw na własne lokum, zielony ład, głodową emeryturę, czy zasiłki i miekszania dla "uchodźców"