Cytat:
Sluchaj gimbson, Ukraina to nas bezposredni sasiad, jej sprawy wewnetrzne dotycza nas jak malo kogo a ewentualne zmiany gospodarczo-ekonomiczne odczuwac bedziemy na wlasnej skorze, rzad nie wpieprza sie w koflikt Wenezuelski bo na chu* tam oni, chociaz raz zajmuja sie czyms co dotyczy poniekad obywateli
ahahahahahahaahahahahah! czekaj jeszcze raz a a a a a ahahhahahaahahahah! O K🤬A hahaha! Daj jeszcze CIE wyśmieje!

aleś doj🤬 do pieca buahahahaahahahhaahahahaah

o K🤬A! A co smutniejsze większość w TO wierzy

nie no smutne to w c🤬j, coraz bardziej sie upewniam, że coś poszło nie tak z naszym systemem wychowania, jednak dobrze mieć normalnych rodziców i konczyc normalne szkoły

P🤬lłem rÓwniutko jak to przeczytałem

Wenezuela powinna CIE k🤬a bardziej obchodzic j🤬y imbecylu! Pomyśl, czemu narazie ropa jest w takiej cenie a nie innej, brawo bo jeszcze jej ameryka stamtad nie ma

Ja p🤬le do czego to k🤬a zmierza, możecie mi dać maść na ból dupy, wygwizdac itd itp, ukraścierwa chcieli to mają, są ZE-RO-WYM interesantem w naszym kraju co my im sprzedajemy? co to za rynek zbytu? powiedz mi k🤬a CO DO K🤬Y nędzy mamy z nimi wspolnego? CO? Chcecie kijów bierzcie, ale oddajcie im płock wtedy i nie p🤬lcie głupot. Ja p🤬le im wiecej czytam takich gówien tym bardziej patrze ile cebulek nam wyrosło na tej papce medialnej... dobre końskie gówno i wszystko kwitnie jak to mówią ogrodnicy...