Dałeś się wyj🤬 i do kogo masz pretensje?
Ludzie, kiedy do Was dotrze, ze jak daliście się już wyj🤬, to wyciągnijcie wnioski na przyszłość, a nie opowiadajcie wszem i wobec jak was ktoś oszukał, bo robicie z siebie frajerów.
Chcesz kupić suchy węgiel, jedź obejrzeć towar przed zakupem - proste - nie pojedziesz, to już jesteś u handlarza oflagowany jako "frajer do wyj🤬ia" - to i reakcja będzie jedyna możliwa - po prostu Cię wyjebią. Jak już przyjedzie samochód węgla, którego nie oglądałeś przy ważeniu, to najpierw kasa, a potem gość będzie dopiero kiprował - taka procedura, Ty nie wejdziesz na auto, bo ci honor nie pozwala ( będzie c🤬jowy wungiel to ich wyjebiesz z nim w p🤬du - i'm macho) a jak już wykipruje Ci breję na podwórko, to stajesz się zwycięzcą odcinka serialu "Zostałeś wyj🤬y"
Wyskoczysz z ryjem na kierowcę (jeśli odwaga Ci pozwoli) to usłyszysz:
- jak się nie podoba to załaduj mi to na auto to oddam kasę.
K🤬a! Do piwnicy na dół łatwiej, niż na wysokość 1,2 metra pod górę.
C🤬j, jedź w p🤬du, jutro pojadę do składu i zjebie szefa.
Po wrzuceniu 4 ton wungla do piwnicy słuchasz jeszcze cały wieczór od starej jak to Cie wyj🤬i i jakim zerem jesteś.
Idziesz spać, rano jedziesz nabuzowany do składu wungla, wyskakujesz z ryjem (starannie wymyśloną przez całą noc gadkę) na szefa, po czym zostajesz sprowadzony do parteru stwierdzeniem, ze węgla suchego było 4 tony, a lane wodą było przed wyjazdem do klienta. Wiec o c🤬j CI chodzi?
Wracasz do domu - stara już nawet nie pyta czy coś załatwiłeś, bo dobrze wie, ze nie.
Ty zamiast wbić sobie do łba, żeby nie dać się więcej wyj🤬, wrzucasz przy pomocy syna film na YT pokazujący jak Cie wyj🤬i - może ktoś obcy zrozumie, pogłaszcze po głowie i powie jaki jesteś biedny i oszukany. Niestety komentarze pod filmem nie zostawiają złudzeń - na YT tez jesteś uznany za frajera, co go węglarze wyj🤬i jak dziecko.
Wniosek - nie daj się wyj🤬, a nie płacz już po i licz na litość.
Uwaga:
1 Nie - ta historia nie jest na bazie własnych doświadczeń przy zakupie węgla - mam gaz i kominek
2 Nie - nie mam składu węgla
3 Nie - to nie ja wrzucałem taty film na YT