Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jak byłem w dzielnicy "czerwonych latarni",to się zastanawiałem ilu naj🤬ych lub naćpanych się do tego kanału już wp🤬liło. Ktoś,kto postawił to auto przy samej krawędzi kanału na pewno nie był kobietą
Holandia słynie nie tylko z tulipanów czy hucznych imprez, ale także z dużej ilości rowerów. Dlatego bardzo często zdarzają się sytuacje, w których to pijana młodzież albo turyści wyrzucają swoje rowery do kanału. Władze Holandii zmuszone były z tego powodu powołać specjalna służbę komunalną, zajmującą się wyławianiem ich za pomocą specjalnych barek.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
sprzedam rowery-dużo.
całą rodziną w niedziele jeździliśmy nimi do kościoła.
w paru miejscach ublocone,zardzewiale ale sprawne .
Przechowywane były w garażu.
K🤬a uciekam na sadola, żeby nie myśleć o tym, że jutro wracam do roboty do Rotterdamu. To teraz mi pokazujesz filmiki jak wyławiają te j🤬e rowery, których jest tam od zaj🤬ia. Ehh emigracja psia mać