Idź się zesraj pod swoim ruSSkim drzewem, chyba że wujek już ci kibel z Ukrainy przywiózł?
Możemy się pośmiać ale prawda jest taka że to co się teraz dzieje to dno i metr gówna. Dlatego ładnie podziękujmy rządzącym którzy do tego doprowadzili
Nie mam kacapskich braci, chyba ze jesteś szwabem i tak nazywasz Polaków... wcale by mnie to nie zdziwiło. A do Rosjan nic nie mam.
Przecież to NATO rozpętało tę wojnę dzbanie, i o to chodzi w tych protestach...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Czyli ze tak naprawde od strony Rosji napadli na Ukrainę żołnierze NATO w ruskich czołgach przebrani w ruskie mundury?
Towarzyszu wy już nie wiecie kompletnie co p🤬lic w tym fsb.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jeśli nie rżniesz głupa, to idź na lotnisko z dużym myśliwskim nożem i spróbuj przejść przez bramki. Daj znać potem czy uda Ci się w sądzie wytłumaczyć, że nic nie zrob bla bla r🤬ają mnie w dupe.
Już wolę zdechnąć z głodu i zimna niż poddać się ruskim. Z resztą w twojej mateczce rasiji wcale nie lepiej, co to za życie gdy jedyna radość to wóda, i tak tam masz biedę i głód no i w każdej chili mogą cię wysłać na front albo do łagru jak się za bardzo wychylisz, no k🤬a to jest prawdziwe wolne życie
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Taaak, bo Ukraińców więzili w kraju. Próbowali uciekać do Polski, ale rozstrzeliwali ich na granicy. Nie mieli wyboru i musieli zaryzykować wojnę z Rosją...
Zrób nam przysługę i jak w desperacji będziesz chciał odebrać sobie życie, to zrób to tak żeby nie zepsuć wieczoru innym.
podpis użytkownika
Lets Burn!Nie mam kacapskich braci, chyba ze jesteś szwabem i tak nazywasz Polaków... wcale by mnie to nie zdziwiło. A do Rosjan nic nie mam.
Przecież to NATO rozpętało tę wojnę dzbanie, i o to chodzi w tych protestach...
Idź się zesraj pod swoim ruSSkim drzewem, chyba że wujek już ci kibel z Ukrainy przywiózł?
k🤬a jeśli nie jesteś trollem to boję się jak Ty żyjesz widelcem buty wiążesz i oddychasz pierdami z dupy psa sąsiada czy ocb bo k🤬a no nie wiem jak inaczej można być tak przyj🤬ym.
zawsze chcialem wierzyc ze spolecznosc sadola moze byc lekko wyzej w hierarchii pojmowania roznych rzeczy
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.