W całej Europie zachodniej protesty antynatowskie. Ludzie chcą wystąpienia z Nato. Warto o tym mówić, bo u nas jak zwykle zaścianek.
jprdl j🤬 cię k🤬o. Pewnie mało elokwetnie, pewnie powielam to co już inni napisali, ale myślę, że warto. Jeszcze raz j🤬 Cię i tych co kliknęli ci piwko.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.a ty idz sie zesraj pod swoim ukrainskim drzewkiem, chyba ze wujek z ukrainy juz ci kibel za nasze pieniadze kupil, idz im wrzucic do puszki wiecej amebo jedna
W całej Europie zachodniej protesty antynatowskie. Ludzie chcą wystąpienia z Nato. Warto o tym mówić, bo u nas jak zwykle zaścianek.
Tym samym oświadczasz, że gardzisz swoimi kacapskimi braćmi?
ja odnoszę się do p🤬lenia o protestach przeciwko nato gdzie ty żlebie bez szkoły przeczytałeś że ja jestem za wojną którą rozpętaliście ?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.no to po bułki tym rowerem będziesz zap🤬lał do piekarni w pobliżu młyna, bo do innych piekarni mąka nie dotrze. Oprócz bułek jest jeszcze setki innych analogii których możesz nie ogarnąć swoim mózgiem cyklisty. Ale ty pewnie nie jesz bułek tylko keto, a do chlewu masz blisko więc rower i czekasz ze spokojem dalej.
Nie mam kacapskich braci, chyba ze jesteś szwabem i tak nazywasz Polaków... wcale by mnie to nie zdziwiło. A do Rosjan nic nie mam.
Przecież to NATO rozpętało tę wojnę dzbanie, i o to chodzi w tych protestach...
Nie mam kacapskich braci, chyba ze jesteś szwabem i tak nazywasz Polaków... wcale by mnie to nie zdziwiło. A do Rosjan nic nie mam.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemNie mam kacapskich braci, chyba ze jesteś szwabem i tak nazywasz Polaków... wcale by mnie to nie zdziwiło. A do Rosjan nic nie mam.
Przecież to NATO rozpętało tę wojnę dzbanie, i o to chodzi w tych protestach...
Tak było…. NATO przekonało Putina żeby zaatakował Ukrainę. Podobno Putin skwitował to słowami: "zaszaleje na stare lata i teraz każdy na świece zobaczy jaka mamy potężną armię.
Ignoranci, albo opłacone owieczki. Jak nie oglądacie nic poza TVN to nie dziwie się, że nie macie pojęcia co się na świecie dzieje... wystarczy wpisać sierotki w google: "europe antinato protests"
Koszty utrzymania, ceny energii, paliw, finansowanie wojny, która niebezpiecznie spycha wszystkich w kierunku wojny atomowej? Przyszło Ci może przez myśl, że jesteś po niewłaściwej stronie barykady czy może świadomie popierasz rozlew krwi?