Jedbany... chcial przejechac kawalek po scianie, tak by ominac szlaban
ps. cos na temat bramek : przejechalem nieraz cala europe UK, Belgia, Francja, Niemcy... zaplacilem 0zl za te wszystkie autistrady. Wjezdzam do Polski, 45min stania przed bramkami i oplaty dla sk🤬ysynow.... autostrady wybudowane w wiekszosci za pieniadze podatnikow, a teraz prywaciarz kasuje hajs i to w c🤬j duzo.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jedbany... chcial przejechac kawalek po scianie, tak by ominac szlaban
ps. cos na temat bramek : przejechalem nieraz cala europe UK, Belgia, Francja, Niemcy... zaplacilem 0zl za te wszystkie autistrady. Wjezdzam do Polski, 45min stania przed bramkami i oplaty dla sk***ysynow.... autostrady wybudowane w wiekszosci za pieniadze podatnikow, a teraz prywaciarz kasuje hajs i to w ch*j duzo.
We Francji są opłaty na bramkach. W UK Autostrada M6 jest płatna, poza tym płatne są przejazdy przez tunele i mosty (oczywiście nie wszystkie) Mijasz się z prawdą.
ja p🤬le zal mi Cie. Normalnie bym odpisal kulturalnie ale zmuszasz mnie do nazwania Cie kretynem.
Przejechalem z UK do PL i nie jechalem przez M6 bo nie mialem takiej potrzeby, nie jechalem przez poludnie francji - zeby pozwiedzac. Jak napisalem osle - przejechalem bez oplat.
Zeby ktos byl w temacie - w UK sa platne autostrady ale niezbyt czesto, siec ekspresowek jest tak rozwinieta, ze praktycznie nie ma roznicy i spokojnie mozna omijac autostrady a czas dojazdu bedzie sie roznil minutami.
Twoj komentarz sprowadza sie mniejwiecej do tego : ktos napisze, ze napil sie wody za darmo (z kranu lub zrodelka) a ty nazywasz go klamca i twierdzisz, ze w sklepie woda kosztuje ze 2zl
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Wyszło jaki jesteś debil. Najpierw piszesz przygłupie, że przejechałeś CAŁĄ EUROPĘ za darmo, a potem na zwróconą w DELIKATNY SPOSÓB uwagę że "mijasz się z prawdą" obrażasz innych. Jesteś po prostu matołkiem nie kontrolującym tego co piszesz i robisz. Spróbuj wziąć rozpęd, a ściana jaką spotkasz usunie przynajmniej część kompleksów.
Skąd się tacy biorą? Ojciec ci do wanny włazi?