Traktowałem moją jak księżniczkę i faktycznie okazała się dz🤬ką, ale zdecydowanie nie taką jak chciałem. Nie dość że na osiedlu swoim miała przebieg jak międzykontynentalny TIR, to jeszcze się wdzięczyła do mojego kumpla. Poznałem ją na sadisticu, pewnie cały czas tu wchodzi, więc wiadomość:
Obyś hiva złapała.
(...)
A tak swoją drogą, to się tutaj grupa wsparcia Bongmana zrobiła, mimo że wszyscy na co dzień go pojeżdżają w każdym jego poscie : P W rzeczywistości pewnie chodzi tylko o to by nick podał, żeby zrobić lincz. Ludzi są zabawni : P
Ryj, jak nie znasz sytuacji. Ja nie z tych, którzy poznają i wyrywają laski w takim znaczeniu w jakim ty to rozumiesz. Ogólnie to laski mnie interesują. Laskę możesz zrobić swojemu chłopakowi. Mnie interesują kobiety. Sama mnie znalazła, sama się na bolca pchała i przyjeżdżała do mnie. Ładna, więc czemu nie korzystać?
Czyli, jak to nawinął Rychu Peja:
"Gówniane jednostki, zakompleksione łajzy,
surfują po stronach, na czat (forum w tym przypadku) wrzucają obrazy,
nigdy nie pokażą twarzy, bo nasrane mają w gaciach."![]()
A mówiąc prościej, tak żebyś zrozumiał:
Chcesz się śmiać z mojej mordy, ale nie masz jaj żeby pokazać swoją - samo to jest śmieszne![]()
swój post napisałem jako żart
Pośmiejemy się z jego mordy.
![]()
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Nie potrafię się śmiać z czyjeś mordy nie widząc nigdy jego mordy
Ponoć słowa gimbus/gimbaza/gimbusiarstwo używają inne gimbusy żeby poczuć się ponad swój gimnazjalny stan.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.