Wysłany:
2013-11-17, 13:43
, ID:
2672975
Zgłoś
@tomharris
Zobacz sobie układ zamknięty i dopiero potem komentuj PL kinematografię.
Dzisiaj Polacy nie potrafią kręcić komedii bądź filmów historycznych. To jest FAKT.
Jednak Polacy świetnie potrafią nakręcić seriale np: Czas Honoru
Warto też wspomnieć o filmowej adaptacji PL rzeczywistości.
Filmy typu układ zamknięty, drogówka lub dom zły. Mają coś czego filmy za komuną nie miały.
Pewnie taki Krytyk Filmowy tomharris nie wie co one mają :?
To już mu tłumaczę, filmy za komuny nie miały napięcia.
[SPAM - musiałem się wyżalić]
Odnośnie drogówki to komentarz policji był" to już nie te czasy".
Jak to k🤬a nie te czasy?! Niby Policja łapówek nie bierze? Politycy to są tacy czyści i równi wobec prawa?
To są k🤬a właśnie te czasy. Ja komuny nie mam prawa pamiętać, ale k🤬a też nie pamiętam aby jakiś człowiek nadużywający władzy został pociągnięty do odpowiedzialności czy to policjant, sędzia, prokurator bądź polityk itp.
21 j🤬ych lat przeżyłem a mnie moja ojczyzna wyedukować co to sprawiedliwość nie raczyła.
Jedno jest pewne jak moja generacja będzie u władzy to tej starej tak up🤬li życie i się odwdzięczy za perspektywy jakie nam dzisiaj zafundowała.
Ja nauczyłbym ich co to socjalizm sprzężony. Starym zabrać a młodym dać taką social demokrację bym im zafundował. Wiem, że zabrać to nadużycie słowne. Każdy młody Polak wie, że mu te pieniądze kradną. Dlatego te pieniądze będą nazywać się odzyskane i ja nie mam nic przeciwko jak te pieniądze ODZYSKANE otrzyma mój syn czy córka.