JDRK ten propagandowy film jest nie potrzebny, nic w tym nie ma sadystycznego i uczepiłeś się motocyklistów jak wrzód psiego ogona. Co poniektórzy którzy się tu wypowiadają mają takie pojęcie o motocyklach, że szkoda słów.
JDRK widocznie ma dość jak jedzie swoją super wypasioną BMW z zajebiście ociekającym TJUNIGEM / czy też CC i wyprzedza go skuter, po prostu musiał odreagować
I nie każdy motocyklista to pajac który zap🤬la ile fabryka dała aby wyj🤬 się na najbliższym zakręcie,
JDRK ten propagandowy film jest nie potrzebny, nic w tym nie ma sadystycznego i uczepiłeś się motocyklistów jak wrzód psiego ogona. Co poniektórzy którzy się tu wypowiadają mają takie pojęcie o motocyklach, że szkoda słów.
JDRK widocznie ma dość jak jedzie swoją super wypasioną BMW z zajebiście ociekającym TJUNIGEM / czy też CC i wyprzedza go skuter, po prostu musiał odreagować
![]()
Po prostu jak słyszę albo widzę tego typu nazwy "Dawca" "Warzywa" to mnie nosi, żaden motocyklista nie jeździ na motorze po to by się zabić! Uszanujcie to, że są ludzie którzy to kochają. Równie dobrze mogę powiedzieć. Ooo jeździ w WRC to puszkarz, SAMOBÓJCA! tosz to SZOK!. Ludzie giną na motorach jak i w samochodach. Statystyki mówią, że większość jest wypadków jest z udziałem samochodów
![]()