Nie zesraj się. Niczym się nie chwale tłuku, zwyczajnie chciałem uniknąć aby jakiś niedowartościowany hrabia pluł się, że ludzie spoza Warszawy z zazdrości wyzywają Warszawiaków. Potwierdzasz tylko, że Warszawa to zakompleksione przygłupy. To są dokładnie te przyczyny dla których tak łatwo media manipulują ludźmi z dużych miast - wystarczy połechtać ich przerośnięte ego i zaraz tańczą na zawołanie.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!ooo! zabolało
mnie wk🤬ia, jak "warszawiacy" w pierwszym pokoleniu uważają się za lepszych i drą mordy na przyjezdnych, jeszcze ci słoma z butów nie wypadła, a już się rzucasz jaki to z ciebie wielki warszawiak, wcale się nie dziwię, że ludzie z innych rejonów Polski nie lubią warszawiaków
kiedyś mi się kolega, który sprowadził się do Wawy niedawno, skarżył, jacy to warszawiacy są wyniośli, to mu uświadomiłam, kim jest większość warszawiaków, chamami oderwanymi od pługa w pierwszym pokoleniu (i żeby nie było, to szanuję ludzi pochodzących ze wsi, pod warunkiem, że nie udają kogoś kim nie są)
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Chyba nie jeździłeś dostawczakiem na tych kartoflanych oponach z indeksem C na deszczu. To jest k🤬a dramat. Jeszcze jak są świeże to świeć panie ale przeważnie to są gumy od nowości wozu 8letnie wielosesony i szefo ma wyjebondo doputy nie widać drutów. Serio nie zna życia ten kto nie musiał zahamować na mokrym na takich kartoflach.
@: To chyba niemożliwe żeby przyjezdni byli głupsi od potomków przygłupów z powstania warszawskiego co to na tygrysy maja visy 😀
@ W Warszawie już mało zostało Warszawiaków. Ja tu mieszkam od urodzenia i dałem piwko dooniu, bo ludzie którzy tu mieszkają to debile, niestety. Może i to ludzie napływowi, ale stanowią oni już znakomitą większość Warszawy.
Zabolało elyte? Brandzluj się dalej do tego, że mieszkasz w Warszawce, bo to jedyne co możesz zrobić. Warszawy po Wojnie nie powinni odbudowywać, powinni ją zrównać z ziemią i postawić pomnik na pamiątkę.
czyli wynika z tego żęś sam debil... i sam to napisałeś powyżej, więc się nie obrażaj na mnie.
Jak można we własne gniazdo srać ?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
w dubie byłeś ,z dupy wylazłeś obesrańcu
Jak rozpoznać wsioka który zazdrości mieszkańcom Warszawy? właśnie takimi komentarzami. Dziesiątki filmików z różnych miast i zero nawiązania do miasta ale jak coś z Warszawy to od razu komentarz że Warszawa to taka i owaka, widać że dupka piecze z zazdrości 🙂
@: nie jestem z Warszawy, ale musisz wiedzieć, że połowa warszawiaków w tygodniu to ludzie z innych miast. Były gdzieś podane zrodla ilu wyjeżdża w piątek wieczorem do swojego miasta. Warszawa to skupisko zwierząt bym nazwał trafniej
@: Zwierzęta to Cię urodziły