Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mamy weekend chce odpocząć, wbijam wieczorem z piwem na sadistica, 50 czy 55 sekunda i patrzę a tam budynek korporacji w której pracuje - no dzięki bardzo ...
W Warszawie byłem praktycznie jeden jedyny raz w życiu, parę miesięcy temu. Muszę przyznać, że stolica ma coś w sobie, co mnie przyciągnęło, a jechałem raczej z "wrogim" nastawieniem, bo się mówi, że "Warszawa to, Warszawa tamto". Ludzi tam za bardzo nie poznałem, w moich odczuciach chodzi mi o samą atmosferę, sam klimat tego miasta.
To jest animacja poklatkowa czy też film w technice stop motion. Weź zanim coś napiszesz poczytaj trochę, a nie p🤬lniesz coś sam nie wiesz co. To co wstawiłeś to jest zlepek kilku time lapse z różnych miejsc.
Warszawa sama w sobie nie jest zła. Może mentalność ludzi, głównie napływowych, jednak z nimi też da się żyć. Gorzej oczywiście z urzędasami, którzy cudują i w ogóle. Ale to jest to miasto, gdzie ja, słoik (jednak niementalny) od dawna chciałem być, gdzie cudem, bo cudem, ale jestem.
up@ głównie napływowych? rodowici to same kryształy, haaa. I w tych i w tych znajdą się buraki.
Wiem coś o tym, gdy ból dupy nie daje żyć bo widać obcą rejestrację.
Ps szkoda że tylko pokazali tą "piękniejszą" część miasta, a reszta to już jest nie istotna.
Warszawa ma ukryty klimat, który został zaszczepiony jeszcze w PRL. Ale po 90 roku chaotyczna zabudowa doprowadziła do urbanistycznej degradacji miasta. Architektura licznych biurowców woła o pomstę do nieba.
To jest animacja poklatkowa czy też film w technice stop motion. Weź zanim coś napiszesz poczytaj trochę, a nie p🤬lniesz coś sam nie wiesz co. To co wstawiłeś to jest zlepek kilku time lapse z różnych miejsc.
Koleś, który zrobił te time lapsy i to wrzucił, sam podpisał, że jest to animacja poklatkowa. Po co więc rzucasz się do mnie od razu japą? Do tego wydaje mi się iż time lapse robi się właśnie z tysięcy ujęć więcc chyba są to klatki?